Ostatní služby

B
Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík keramická korunka

Preciznost a lidskost. Velmi mi pomohl s celkovou “rekonstrukci” zubu. Doporučuji!

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík ošetření zubního kazu

Pán dr. je sympatický, veselý, perfektní přístup, děkujeme za péči

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík ošetření zubního kazu

Profesionalni, zkuseny, peclivy, neuveritelne trpelivy, nesmirne mily a lidsky a s pristupem, ktery se je dnes jen tak nevidi. Doporucuji vsem, kteri maji z osetreni strach, hledaji nekoho kdo se jim bude venovat nad 100%, chteji mit jistotu, ze bude o nich dobre postarano, vse vysvetleno a nic nezanedbano.

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík ošetření zubního kazu

Perfektní práce, velice dobrý přístup, naprosto bezbolestné vyvrtání kazu.

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík preventivní prohlídky

Jsi člověk, který má strach ze zubařů a chceš to změnit? Objednej se u něj a “návštěvy” se stanou příjemným zážitkem. Perfektní přístup a profesionalita.

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík estetická stomatologie

Nejlepsi zubar. Skvele odvedena prace, profesionalni pristup a moje naprosta spokojenost! Mohu vrele doporucit. Dekuji.

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík ošetření zubního kazu

Nejlepší stomatolog, u kterého jsem kdy byl. Velice pečlivý, citlivý, milý... Ještě nikdy se mi nestalo, že bych se na návštěvu u stomatologa těšil.

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík ošetření zubního kazu

Pán doktor Tišer je veľmi šikovný, zručný, empatický, milý, ochotný, má maximálne ľudský a citlivý prístup; kvalitné ošetrenie na vysokej úrovni v modernom čistom zariadení. Výsledok výborný. Po prvej návšteve uňho by som už nemenil. Vždy presne vysvetlí, čo sa bude robiť, po ošetrení ukáže fotodokumentáciu. Pána doktora možem len doporučiť, je to profesionál. So sestrou sú zohraná dvojica :)

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík Jiný

Co nelze upřít, tak je dar od boha. Velice šikovný, takový rázný a vzbuzuje důvěru. S ničím se nemaže, ale vždycky se stará o to, aby ošetření bylo bezbolestné, to je dosti priorita. Jinak zuby trhá skvěle a já byla na chirurgickém zakrytí krčku. Mohu doporučit. Na to, jak je mladý, opravdu moc šikovný. Nebojí se jít do ničeho, co je bezpečné a co jiní zubaři odmítají.

Umístění: Dentální klinika Jan Stuchlík ošetření zubního kazu

Tenhle kluk má dar od boha!!! NIKDY jsem neměla, tak báječného, poctivého a šikovného zubaře jako je on!!!!! Opravil mi zuby, tak že nepoznáte, že byly před smrtí děkuju