MUDr. Petr Táborský

Dermatolog Více

Dermatovenerologická ambulance

Horákova 2062, Praha

Nechápu rozporuplnost hodnocení a některá negativní šokují. Sestra do telefonu vstřícná, dorazili jsme, po chvíli z toalety šel pan doktor do ordinace. Vesele: "Dobrý den, asi jdeme za vámi" "Nejdete." "??? Ale je pondělí 1500, máte do 1630" ..odešel, zavřel. Ťukám. Otevřel. "Volali jsme se sestrou, dnes jsme mohli přijít, na dveřích.. " "Podívejte se na internet." "Ale tady máte..a sestra.." "Podal vizitku a zavřel" ?? zkontroloval jsem internet - stejné údaje - vizitka stejné časy, dveře ordinace také - má být otevřeno?? Dorazil další pacient. Na opakovaná klepání se již ordinace neotevřela, další žena s dítětem (já se synem). Po čtvrt hodině lékař odchází oblečen. Znovu nechápavě: "na internetu máte také to samé co na dveřích a na vizitce a od sestry???" "I lékař může být nemocný." "?? Samozřejmě, ale proč jste mi to neřekl??" ..již beze slova odešel. Hustý. Klidně bych to tam za něj i napsal na dveře, kdyby si řekl. Bylo to podivné, nechápu, třeba mu ale bylo tak moc zle, že nedoká

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Za mně super. Nemám co bych vytknoul. Jak pan doktor tak sestřička super. Všechno mi vysvětli. Nabídnul možnosti léčby. Fakt nemám co bych vytknul.

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Profesionální přístup, příjemné vystupování lékaře i sestřičky. Okamžité určení
    zdravotního problému a nasazení léčby.

• T

MuDr. Táborský je naprosto nekomunikativní, způspb jeho léčby neodpovídá očekávání pacientů ve 21. století. Snad jediná výhoda je, že vás sem berou bez objednání. Pokud ale chcete o problému s lékařem hovořit a dozvědět se příčinu, případně další postup, nechoďte sem, ušetřete si čas a běžte jinam. Ostatně to mi lékař také sdělil-běžte si na konzultaci jinam.

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Pan Táborský není vůbec otevřený ani empatický člověk. Dle mého může být spokojen jen mlčenlivý pacient typu ovce, který se neptá a nechá se léčit jeho zastaralými postupy. Pokud dáte najevo svůj názor nebo položíte dotaz ohledně léčby, doktor Vás neposlouchá a arogantně odmítne. Vůbec nekouká na širší souvislosti, napíše na všechno mast nebo doporučí dětský pudr a absolutně se vysmívá myšlence, že zdravotní obtíže často pramení z vnitřního problému a viditelné věci jsou jen projevy. Vůbec nedoporučuju, je to drzost. Udivuje mě, jak může tímto způsobem fungovat na pozici lékaře- já bych si jeho chování nenechala líbit ani jednu další návštěvu...

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Pokud hledáte doktora který by si s vámi povídal, určitě nechoďte sem ale k jinému odborníkovi přes hlavu a povídání si.
    Pokud máte kožní problém,a čekáte jeho vyřešení rozhodně nebudete litovat když půjdete k Mudr. Petr Táborský.
    Bere lidí ihned na počkání, což nikde jinde nejde,všude si počkáte půl roku.
    Takže není co řešit na pokec a kávičku si zajděte s přáteli, pan doktor léčí ihned , účinně,a bez objednání. Takže z celé Prahy Top 1. Čekací fronty nejsou dlouhé.
    A ano úsměv na tváři musíte panu doktorovi vykouzlit vy, kdyby jste denně řešili kožní neduhy do úsměvu by vám také nebylo. Není to nic příjemného ani hezkého.

• D

Pan doktor ma povrchni, arogantni vystupovani a neempaticky pristup. V podstate mi nijak neporadil, kontrola pokozky byla velmi rychla a nedbala. Musim jit znova k nekomu jinemu, k profesionalovi co ho prace bavi,. Zde chybi oboji.

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

super pece, super pristup, vysoka kvalita, pan doktor mi opravdu moc pomohl, prijal mne bez objednani

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Pan doktor je profesionální a jde rovnou k věci. Návštěva v ordinaci byla velmi krátká, ale pan doktor ihned věděl a předepsal potřebné léky. Sestra byla velmi příjemná. Nemám co vytknout.

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Dnešní návštěva predčila veškerá má očekávání. Pan doktor byl úžasný, sestřička také. Ekzém prohlédl, vysvětlil možné příčiny, předepsal mast a ještě mi doporučil obklady a zásyp pro urychlení léčby. Ochotně se mnou zkonzultoval celkový stav mé pokožky (velmi suchá až atopická) a doporučil mi vhodné produkty, plus jsem ještě od sestřičky dostala vzorečky některých produktů - abych je před koupí mohla vyzkoušet a dokonce i 2 slevové kupony. Nemám co vytknout.