MUDr. Petr Světlík

Přiblížit mapu
Ordinace praktického gynekologa

Nádražní 315, Kdyně

Přiblížit mapu

toto hodnocení jsem se rozhodl udělit poté, co jsem málem přišel o manželku a naše dvě děti o matku. Žena byla u pana doktora s tím, že má opožděný menses a že je zřejmě těhotná. Pan doktor udělal ženě vyšetření a vyloučil nitroděložní vyšetření. Žena dostala injekci na hormonální poruchu s tím, že by se do 14 dní měl dostavit menses, kontrola za 14 dní. Kontroly by se žena nedožila, protože byla 10. den převezena v kritickém stavu do nemocnice, kde se podrobila operativnímu zákroku. Šlo o mimoděložní těhotenství v pokročilém stádiu, kdy došlo k porušení levého vejcovodu a masivního vnitřního krvácení.
Mám pocit, že k ničemu takovému nemuselo dojít, kdyby pan doktor nepodcenil situaci a zabýval se i případným mimoděložním těhotenstvím. Rostoucí HCG lze odhalit POUHÝM ROZBOREM krve či moči nebo udělat sono. Nejsem lékař, ale vše jsem konzultoval s jinými odborníky a ti poukázali na odbytou práci a dle jejich názoru měla být žena přizvána na opakované kontroly např. po 3 dnech a ne až za 14 dní.
Nelze zde popsat jakými bolestmi si musela žena projít a jaké trauma to bylo pro naše děti, které byly bohužel všemu přítomné. Tímto děkuji posádkám RZ Domažlice, operatérům, všem sestřičkám a lékařům Domažlické nemocnice, kteří nám zachránili ženu a maminku.

Úprimný, profesionál, laskavý a komunikativný. Pomôže, paradí a pridá úsmev. Už 25 rokov som v jeho starostlivosti a nikdy sa nestalo, že by som nebola spokojná. Zvláštny rys - nikdy nevnucuje žiadny preparát, podá informáciu a vysvetlí. Myslím, že je to vskutku "ženský" doktor na pravom mieste. Ďakujem

Navštěvuji pravidelně několik let ordinaci MUDr.Světlíka, když se ptám, dostanu vysvětlení velmi podrobné a mám pocit, že ho nezajímá jen jak se mám "dole", ale jak je mi celkově.Věnuje mi tolik času, kolik potřebuji a toho si vážím. Věřím, že se vrátí po nemoci sestřička Eva. Ale když tam byl sám, zastal i práci sestřičky. Nejvíc mi vyhovuje, že se nemusím objednávat.Je svědomitý a stále se vzdělává, mám k němu důvěru.

N

Lékaře jen doporučuji.Příjemné prostředí,hlavně ale hodná a milá sestřička.Doporučuji.

Slyšel jsem různé zkazky o panu doktorovi, ale již několikrát jsem s ním osobně jednal, ale hlavně manželka si na něj neztěžuje, je to podle mě dobrý lékař, který řekne co si myslí. Lidský přístup

tento lékař se mi velmi líbí,je proti Budkovi klidný,pořídil si sono, které zatím moc nedelá,,ale když je třeba pošle na něj do nemocnice.Nikdy nenutí žádné drahé léky a ani nic neprodává,Má lidský přístup a se setřičkou tvoří dobrý tým.