Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Tereza Zemanova
Dnes jsem přišla do ordinace ve Frenštáte kde tento člověk s žádnou spetkou empatie ordinoval. Mému tříletému synovi který trpí kombinovaným postižením a má už od pohledu začínající problém s deformaci nozicek odmítl napsat pomůcky se kterými by syn mohl lépe cvičit a pomáhaly mu v dalším vývoji. Měli jsme i doporučení z centra kam chodíme cvičit, pan doktor mě velmi razne odbyl.Ani se na syna nepodíval a rovnou řekl ze on mi nic nenapíše. Takže ortopedicke pomůcky prosím nepíše ortoped asi.Myslim ze kdyby si tenhle odborník zkusil trochu všimnout jak jsme my rodiče zoufali z toho ze musíme vůbec tohle řešit a nikdo vam nechce pomoct tak by se asi cítil podobně jako já dnes v jeho ordinaci. Uz nikdy více.
Libor T.
Dnes jsem navštívil tohoto lékaře a byla to osudová chyba a ztráta času.
Zeptal se mě co mě trápí a já mu řekl, že už 14dní nespím od bolesti a že užívám léky a mastě které mi nepomáhaly a tak jsem poprosil at se mi konečně uleví o obstřik. Reakce byla, že mi ho nedá a ať jdu někam jinam. No když jsem zmínil, že si to šlehám i kopřivou abych bolest zmírnil, tak s pošklebkem mi řekl, že si to lidi natírají kuřincema a ať to klidně zkusím. Nemám slov, arogance, posměšky, prostě chování které by lékař neměl vůbec mít. Bylo toho více a můžu říct, že jsem se hodně držel. Nakonec předepsaná fyzikální terapie a při bolestech tenisového lokte, výsměch. Navíc nejbližší termín leden. No při odchodu ze slušnosti jsem i za to nic poděkoval a odpověděl mi je zač a znova to zdůraznil, jak ubohé. Návštěva lékaře proběhla ve Frenštátu pod Radhoštěm. Hned se objednám jinde a budu se těšit na obstřik, abych se konečně mohl vyspat.
Alena Ščotková
Úžasný pan doktor. Arogantní? Nikdy-vždy má zájem pomoci, velmi vstřícný, milý a odborník na svém místě. Chodím do ordinace léta a nestalo se mi ani jednou, aby mi pan doktor nepomohl a neporadil.
Karel
Podle mě i mé přítelkyně se jedná o nejhoršího ortopeda, či dokonce lékaře ve Zlíně. Pan doktor se chová k pacientům arogantně až přisprostle, velmi mírně řečeno. Problém ani v jednom případě nevyřešil a ani nenavrhnul řešení, ale pokaždé si neodpustil poznámku, že si za to pacient může sám. Mimo jeho ohavný přístup mám velké pochybnosti nad jeho znalostmi, diagnostikuje neexistující choroby a pak se cítíte jako mrzák. Po změně doktora problém vyřešen a nikdo se nestačí divit, co byl schopný pan Šustek diagnostikovat, každý kroutí hlavou nad jeho chováním. Ordinaci pana Šustka je třeba se ve vlastním zájmu vyhnout velkým obloukem.
Lenka K.
Pan doktor je odborník na svém místě. Příjemný, ochotný, poradí, důkladně se věnuje pacientovi při vyšetření a paní sestřička je taktéž příjemná.
Petra S.
Původně jsem přišla s nálezem výrůstků na koleni od praktického lékaře a odešla s kompletním znaleckým posudkem lékaře jen na základě pohledu na moji chůzi. Okamžitě věděl kde je problém a jak vznikl, že začal vrozenou vadou kyčlí a špatných stylem chůze postupně ovlivnil i další klouby (koleno). Velmi vstřícný přístup doktora, který je skutečným mistrem svého oboru. Lidský, ochotný, vše vysvětlil, opravdu bylo vidět, že chce udělat maximum, aby mi pomohl. Jediná nevýhoda je dlouhá čekací doba, ale holt, na to dobré se čeká :) a musím ještě říct, že pan doktor přetáhl pracovní dobu, aby stihl všechny pacienty a nestihl oběd, myslím, že toto gesto mluví o přístupu k pacientům :)
Daniel Slabík
"Vím co vám je, ale neřeknu vám to" Nepříjemný, arogantní doktor, který se k pacientům chová, jako kdyby si zranění úmyslně způsobili, aby mu mohli svou návštěvou zkazit den. Sestra je kapitola sama o sobě. Pokud si můžete zajet jinam, udělejte to.
Marek Pánek
Pan doktor Šustek je ortoped na svém místě. Po třech návštěvách v tomto roce mě díky jeho péči a radou, bolesti ramene zmizely a omezení pohybu je zlepšeno natolik, že si na nějaké dřívější obtíže ani nevzpomenu. Přístup pana doktora byl ke mě přímo noblesní, jeho zdravotní sestra byla vždy příjemná a čekání bylo minimální. Za to vše jim patří mé velké poděkování. Ing. Marek Pánek
Romana
Pan doktor je sice arogantní a mírně nepříjemný,ale odborníkem ve svém oboru.
Nejsem sice moc spokojena s čekací dobou,ale bohužel je málo ortopedů.
Váš účet byl odstraněn
pan doktor my nejdříve projel pořádně kartu pak my nadal že jsem byla před tím u jiného lekaře ne moji vinou byla jsem tam odeslana obvodním a pak my do karty napsal,že jsem přišla od druhého lékaře Reklamovat loket už bych k němu nešla je arogantní jen on sám ma slovo a druhy se nemuže ani obhajit potřebovala jsem vylečit ruku kvuli nove praci a u něj měly volny termin tak jsem si řekla,že skusím ještě někoho jiného do dneška mám bolesti a na doktory raději nemám čas