Plaňanská 573/1, Praha 10, Praha

Zobrazit ostatní profily proktologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Konzultace

Ostatní služby

10 500 Kč

EUC Klinika Praha - Malešice

MUDr. Petr Sukalovský se v Esthé Laser Clinic zaměřuje na miniinvazivní proktologii. Odstranění hemoroidů, sinu a perianálních píštělí řeší pomocí laseru, anální trhliny léčí aplikací botulotoxinu.

Za více než 20 let nasbíral zkušenosti s různými metodami doslova napříč kontinenty. Soustředí se na chirurgii orgánů dutiny břišní a to především laparoskopickou formou. Věnuje se operacím onkologických onemocnění i endoskopii a klade velký důraz na pooperační péči o pacienta. Za svou lékařskou dráhu absolvoval několik válečných misí v Africe, kde prováděl složité operační výkony mnohdy ve velmi náročných podmínkách.

Pan doktor je zkušený a empatický proktolog. Stejně jako v chirurgii, i v citlivé oblasti konečníku preferuje co nejšetrnější zákroky. K léčbě hemoroidních onemocnění, cyst a píštělí proto používá vysokovýkonný laser, který znamená pro organismus jen malý zásah, a proto i příjemnější rekonvalescenci.

B
Umístění: EUC Klinika Praha - Malešice konzultace

Jsem moc vděčná za návštěvu u pana doktora Sukalovského.Chci hlavně vyzdvihnout lidskou stránku pana doktora.Je velice empatický,pečlivý,co se týče vyšetření velice citlivý a opatrný.U pana doktora Sukalovského jsem se objednala právě proto,že mám velice špatnou zkušenost s léčbou na jiné klinice. Když to hodně zkrátím-po každé návštěvě jsem odcházela vystresovaná a hlavně neinformovaná,protože pan doktor něměl čas ani zájem mi něco vysvětlit. Od pana doktora Sukalovského jsem odcházela s úžasným pocitem,hlavně uklidňujícím. Pan doktor mi odpověděl na úplně všechny moje otázky(a že jich nebylo málo).Vysvětlil mi detaily léčby a věnoval se mi celou hodinu.Pokud má někdo jakékoli problémy s konečníkem určitě se objednejte tady!Protože pan doktor je moc milý,příjemný a u vyšetření velice ohleduplný! Děkuji moc za Vaši empatii,za Váš čas,za Váš přístup k pacientovi a za možnost léčby právě u Vás.