E-poradna Centra onkogynekologické prevence
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
E-poradna Centra onkogynekologické prevence
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ambulantní hysteroskopie
Ambulantní konizace
Antikoncepce
Gynekologické konzultace
Gynekologická ambulance v UnL
Očkování proti rakovině děložního čípku
Gynekologická ambulance v UnL
Screeningové vyšetření nádorů trávicího traktu
Vedení těhotenství
Radka kizekova
Dobry den,dnes jsem byla na konizaci u pana doktora Sudka,snad nikdy jsem se nesetkala s tak lidskym,milym pristupem,jak sestricky tak pan doktor,vse vysvetli,resi s vami a hlavne u nikoho nechybel usmev.Za me profesionalni pristup.Navic pan doktor ma moc hezke sestricky i krasne prostredi,vse ciste a perfektne zorganizovane.Trosku jsem se opicila a udelala si kyticku kterou maji v hale a pry to aranzma dela jedna ze sestricek a mne se to tak libilo ze jsem si to tez vyrobila i s tim bilym kvetnikem.Za me opravdu moc vsem dekuji.proste jsou tam vsichni nej
Anna S.
Gynekologickou ambulanci TeeS jsem navštívila opakovaně, pan doktor Sudek mi doporučil terapii na křesle Emsella. Po šesti návštěvách pociťuji výrazné zlepšení stavu a odeznění problémů s pánevním dnem. Jako příjemné překvapení mě přestala bolet kostrč a bederní páteř, zmírnily se i menstruační křeče a trvají jen jeden den, oproti dřívějším třem dnům. Děkuji za odbornou pomoc i laskavý a vstřícný přístup pana doktora Sudka. Ráda bych poděkovala také sestřičkám v recepci za příjemnou atmosféru a všestrannou pomoc. V ordinaci i čekárně je pěkné prostředí. Doba objednání byla vždy dodržena. Děkuji a doporučuji.
T
Lékař mě I v akutním případě ve velkých bolestech odmítl vyšetřit. Nechápu, proč někdo takový vůbec pracuje jako lékař, možná by bylo lepší pracovat ve fabrice, kde nemusí řešit lidské zdraví. Absolutní neempatie a nejlépe vás šoupnout k jiné lekarce aby s vámi neměl žádnou práci a starost, zřejmě ví proč. Pokud se máte rádi, tak raději volte jiného lékaře, já nyní musím řešit hledání jiného partnera a svůj akutní stač řešit na pohotovosti.
K.Červinková
Tak skvělého Doktora jsem nikdy nepotkala,vše vysvětlil,lidský přístup k lidem má,u vyšetření jsme si povídaliJeště mě čeká ambulantní konizace,ale věřím že to zvládnu s panem Doktorem Sudek..Sestřička také milá,prostředí hezký,číste ...Mohu jen doporučit ,jsem velice spokojená ..Děkuji za vaši péči.Červinkova
Denisa
Kéž by byl takový každý lékař.. pan doktor je úžasný, profesionální a milý k pacientkám.. pro mě je radost k němu chodit a pokaždé odcházím s pocitem, že se mi dostalo prvotřídní péče s lidským přístupem. Celkově celé pracoviště i se sestřičkami je nejlepší ze všech zdravotnických zařízení, které jsem navštívila.
Děkuji Vám.
Klára Kučerová
Dnes jsem byla u pana doktora na konizaci čípku(ambulantně).Jsem nadmíru spokojená.Přistup doktora k pacientkam je skvělý,vše vysvětil .Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovým milým přistupem.Mohu jen doporučit
Milena Š.
Skvělý lékař. Pozorný a citlivý,odpoví na všechny otázky.Mohu jen doporučit a poděkovat za skvěle odvedenou práci.
Nikola
Naprostá spokojenost, pan doktor je kapacita! Podstoupila jsem u něj po několikaletých problémech, které má gynekoložka řešila neustálým nasazováním antibiotik bez efektu,konizaci čípku a díky němu mohu konečně vést normální plnohodnotný život.
Eva Šlechtova
Byla jsem u pana doktora na konizaci čípku.Jsem spokojená.Přistup doktora k pacientkam je nad výkon,vše Vám vysvětli a je tu pro nás vždy když ho potřebujete.Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovým milým přistupem.Mohu jen doporučit.S pozdravem Eva Šlechtová
Peťula
U pana Dr.Sudka jsem nedávno podstoupila konizaci čípku (ambulantně), byla jsem s panem doktorem i sestřičkami velice spokojena, všichni byli moc příjemní. Pan doktor je moc hodný a vše v klidu vysvětlí :) rozhodně mohu doporučit