Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Karolína
Musím se přehlásit, už po několikáté jsem narazila na nezájem a nepříjemné chování
Kristýna
S panem doktorem jsem velmi spokojená.Nikdy jsem nenarazila, že by byl nepříjemný, otrávený, bagatelizoval můj zdravotní stav, či dokonce nevyšetřil, jako předchozí lékařka!
Buďme rádi, že máme tak šikovného a dobrého lékaře v místě bydliště !!!!!
Všem pana doktora doporučuji.
anna
profesionální přístup + věcnost + schopnost uvažovat v souvislostech + nadstandardně vybavená ordinace + vyšetření na místě je naopak výhodou a úsporou času
Přemek Neuman
Jsem s panem doktorem maximálně spokojen. Kdykoli jsme měl problém vyřešil jej dobře a především rozumně, bez zbytečných odesílání kdoví kam. Pokud někdo má potřebu navštěvovat různá vyšetření proto, aby si měli o čem povídat se známými a měl pocit, že je o něj dobře postaráno, tak ten asi spokojený není. Pro normální lidi je to skvělý lékař.
housenka
Samý slabý, slabý, slabý, copak byste taky všichni chtěli??? Podle mého je to chytrý doktor. Chodím k němu již řadu let a jsem spokojená. Tak zklidněte hormony.
míra
Mě se teda líbí, že je schopnej spoustu věcí udělat sám, místo abych musel lítat bůh ví kam jinam. To je naopak jeho plus. Má výborně vybavenou ordinaci a naopak mě poskytl vyšetření na rakovinu, který mi dřívější doktorka vůbec nedávala a byl tam nález, co se včas vyřešil. Všem ho vždycky doporučuju.
pacient
Je horsi nez Julinek.Na odborne vysetreni nikam neposle,
vse delá sám a tomu rika nadstandart a zaplatite.
Kdyz chci napsat jenom leky,hned zmeri tlak a uz platim.