Ord. praktického lékaře pro dospělé

Náměstí Míru 344, Šluknov 40777

Nejhorší lékař kterého jsem kdy měl nikdy mě nevyléčil nebere ohledy na to co pacient potřebuje. Nedávno jsem u něho byl a měl tam záskok ten mě nechal marodit když jsem sel na kontrolu už tam byl on a i když jsem mu řekl že se to vůbec nezlepšilo tak mi řekl že jsem zdravý a nic ho nezajímalo MĚLY BY MU SEBRAT LICENCI !!!!!

Ochotný-seriozní lékař,který při každé návštěvě ve mě budil pocit důvěry a porozumění.Všem tohoto zkušeného lékaře vřele doporučuji včetně jeho ošetřující sestry v té samé ordinaci ve Šluknově na náměstí.

• N

Nemám s ním dobrou zkušenost!Nikam nepošle na další vyšetření a dokonce by nejradši zrušil i požadavek od odborného lékaře!Napsat recept,to je jediné,co pro mě udělal a na to nepotřebuji doktora,psát umím taky!!!Ja

• H

Vždy se snaží vyjít vstříc a pro pacienta udělat maximum.

• Výborný přístup přesně podle potřeb pacienta.

• Je super, vzdy vse vyresil, poradil a byl velmi ochotny

• D

Seriozni pristup k pacientovi. Zodpovi dotaz i po emailu. Kolik dokotoru to dnes udela?! Prakticky lekar do nepohody. Skoda jen, ze kdyz ho jednou za uhersky rok potrebuji, je zrovna na druhe strane planety a misto nej nahradnice.

Opravdu dobrý a zodpovědný lékař.

• B

NAPROSTO PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP S LIDSKOU TVÁŘÍ ..MOC DĚKUJI

• R

Skvělý a vřelý přístup k pacientovi