Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
PaedDr. Jitka Ekartová
MUDr. Štichauera znám už pár desítek let. To, že byl již v minulém režimu vedoucím obvodních lékařů, napovídá něco o kvalitě jeho práce. Znám ho jako vynikajícího, rychlého a spolehlivého diagnostika a terapeuta, schopného zodpovědět i moje otázky, hraničící s odborností. Dokáže odhadnout průběh léčby a čas uzdravení. Kromě klasické medicíny má specializaci na akupunkturu jako jednu z alternativních léčebných metod. Na jeho pracovišti vždy vládne přátelské a důvěryhodné ovzduší, k čemuž značně přispívá i jeho komunikace se sestrou. V málokteré ordinaci zažije pacient díky jim i humor.
borec
Jeden z nejlepších doktorů co znám.
Je to výborný lékař, skvělý diagnostik s úžasným smyslem pro humor. Se sestrou se moc dobře doplňují a jsou sehraný tým. V ordinaci vždy panuje dobrá nálada a lidé odchází s úsměvem a alespoň na chvíli zapomínají na své starosti a bolesti.
Pana doktora znám dost dlouho, pracuju s ním. Nad hodnocením paní ohledně její postavy se musím pousmát, protože i když pan doktor je šprýmař, nikdy nepřekročí hranice etiky a slušnosti vůbec.Kritika ohledně napsané injekce do karty je naprostý nesmysl, Eunalgit se už dávno nepoužívá a jiná inj.analgetika jsou přímo na jméno klienta. No a člověk, který údajně nebyl pochopen kvůli bolesti zad patří zřejmě mezi ty klienty, u nichž se pracovní neschopnost vystavuje i dvakrát až třikrát do měsíce.
je prostě skvělý!!!!
Změnila jsme jej. Musela jsme se svléknou do spodního prádla,což není u lékaře neobvyklé,ale pan doktor si sedl na kancelářskou židli a pootáčel se, prohlížel si ze své pozice své tělo a říkal :"Nádhera paní....,nádhera co vidím..." Byla jsme rudá a nabírala jsem do pláče.Cítila jsme se využitá,potupená.Když jsme odcházela,říkal sestřičce:"Předsatvte si, že se paní červená. Třásly se mně ruce i nohy. SEstra na mne soucitně koukla a já šla.Doma jsme se rozbrečela.
PŘÍJEMNÝ A LIDSKÝ PŘÍSTUP LÉKAŘE I ZDRAVOTNÍHO PERSONÁLU.
PROFESIONALITA A ODBORNOST JE ZNÁT PŘI ŘEŠENÍ ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMŮ.
KTERÉ SE TAK ZVLÁDAJÍ PACIENTEM MNOHEM LÉPE A ZA TO MU DĚKUJI.
JSEM JEHO SPOKOJENÝM KLIENTEM A MOHU JEJ DOPORUČIT.
dobry
ví o čwem mluví ,nekompromisní , spravedlivý
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě