DenteStoma s.r.o.

Dentální hygiena

Implantáty +2 Více

Ošetření kořenových kanálků

Preventivní program

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Dentální hygiena

Ošetření kořenových kanálků

Jak fungují ceny?

Z
Umístění: DenteStoma s.r.o. • Preventivní program

K panu doktorovi jsem se dostala ve chvíli, kdy má bývalá paní zubařka skončila svou činnosti a rozdělila svou klientelu jiným zubařům.
Po dobu 3 let, kdy jsem jej měla za zubaře jsem k němu docházela pouze na preventivní prohlídky a nikdy mi nic neopravoval ani nenašel. Proto bohužel nedokážu ocenit jeho zubařské kvality. Vážím si však jeho klidu a jako osoba působí velice mírným a klidným dojmem.
Kámen úrazu je však domlouvání termínu. Prakticky každou preventivní prohlídku jsem měla minimálně jednou zrušenu kvůli nemoci nebo technickým potížím. Den před plánovaným konáním preventivní prohlídky přišla SMSka s výzvou k přeobjednání na jiný termín. Je to velice nepříjemné i vzhledem k domluvání absence v práci.
Určitě chápu, že se stává, že i doktor je nemocný. Bohužel moje důvěra se po 3 letech neustálého posouvání vytratila úplně. Ve výsledku jsem na více plánovaných návštěvách nebyla než byla kvůli těmto posunům ze strany ordinace.

Umístění: DenteStoma s.r.o. • ošetření kořenový...Vícech kanálků Méně

Pan doktor je velmi hodný a vstřícný člověk, a zároveň skvělý profesionál bez předsudků, který pacienty respektuje a neodsuzuje jejich (občas i velmi zanedbaný) stav chrupu, se kterým k němu dorazí. Do téhle ordinace se opravdu nemusíte bát přijít. Vždy pomůže, vše bezbolestně ošetří a dle mé zkušenosti si umí poradit i s případy, na které by jiní nestačili. Chod ordinace je bezvadný a termíny objednání jsou přesné bez dalšího čekání. Při plánovaném zákroku se vždy dopředu dozvíte cenu i očekávanou délku úkonu. Ceny za ošetření jsou také rozumné.

Umístění: DenteStoma s.r.o. • Implantáty

Pan Doktor je velmi vstřícný a příjemný, dokázal mi opravit z mého laického pohledu zub, který byl lidově řečeno na odpis. Drtivá většina zákroku bezbolestná, nemusí mít člověk strach, hygiena v ordinaci perfektní.

Umístění: DenteStoma s.r.o. • Jiný

Pan doktor napravil vse po me byvale zubarce, resili jsme i korunku, je udelana skvele, nelze ji poznat. V momente, kdy me bolela osmicka, vzal me i bez objednani a hned na miste ji vytrhl, umrtvovaci injekce je samozrejmost. Komplikovanejsi extrakci osmicek odesle na specializovane pracoviste. Pan doktor je sympaticky, komunikativni a rozhodne skvely odbornik.

E

Myslela jsem si, že paní doktorka, kterou pan doktor nahradil, byla profesionál ve svém oboru. Když jsem ale k paní doktorce chodila opakovaně s "prokousanými" bílými výplněmi a pan doktor mi je po první navštěvě vyměnil za jiné a drží již skoro dva roky, tak musím přehodnotit názor. Pan doktor je mladý, vzdělaný, vše s vámi konzultuje, prostě odborník ve svém oboru. Trošku ráznější přístup, ale to není na škodu. Mohu jen doporučit!

Pan doktor je velice lidský, dá se s ním mluvit jako s člověkem. Je mi líto že odchází jinam, už jsem si na něho zvykla. Bezva péče, s pozdravem Jana J.

Chodim k panu zubari zhruba rok a pul. Zatim spokojenost, moje ocekavani splnil. Pri problemu se vzdy snazi najit problem. Lukl

přešel jsem k panu zubaři od meho stávajícího lékaře. přes měsíc mě bolely zuby a můj zubař nedokázal najít příčinu. hend v první návštěvě mě našel pan doktor obrovský kaz na dolní stoličce. přeléčil mě kanálky a od té doby mám klid. přehlásil jsem i svoji rodinu. můžu jen doporučit

I

S prací i přístupem pana doktora jsem velmi spokojená, preventivní prohlídky jsou vždy precizní, včetně rentgenu, zachránil mi zub před umrtvením, ve kterém byl hodně velký kaz, vysvětlil mi techniku čištění zubů i mezizubních prostor, jsem spokojená s úrovní bílých plomb, můžu se ho na cokoliv zeptat... Doporučuji.

Byla jsem na doporučení u pana doktora třikrát. Zatím jsem spokojena. Při prohlídce pan doktor vysvětluje co máte se zuby špatně, ukázal mi v zrcadle, že trpím zánětem dásní. Nikdo mi to zatím neřekl. I vrtání bylo bez problému. Hygienistka se kterou ordinace pana doktora spolupracuje je rovněž výborná. Doporučuji