Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Dovtípí se, na to si čas jistě najdou.
Sestřička mne zklamala, doktor už by mohl doma koukat na Colomba a ne se snažit ještě léčit. Důchodový věk už je bohužel výrazně znát. V ruce nechá steh, který doma vidí aj pes, dovolat se tam nikdy nedá, na výpis čekám tři týdny a ještě je to blbě a v prázdné čekárně strávím půl hodinu, abych pak zjistila, že sestra ani neví proč tam jdu. Takže ten robot-automat v čekárně, kde se zadá duvod návštěvy, je na dvě věci. Nahrávky neposlouchají. Neschopenku při covidu nevystaví po telefonu a člověk ji dostane až mezi dveřma, když dojde v horečce do plné čekárny. Jednou neschopenku ani neposlal doktor Sovadina na sociálku. Volali mi do práce, ale tam už ho znají a byli milí, řekli mi, no jo, ten už je tam jen do počtu..Jindy vidí pan doktor v krku kataraktu, což se asi, doufám, spletl jen slovně. Jelikož to je zákal oka. No úplný since fiction. Ještě že neoperují a člověk po nich chce jen dvakrát za svůj život papír a nebo razítko, ale i tak to stačí. Kéž
by je nahradila umělá inteligence.
janko
Řekl bych, že pan doktor umí akorát komunikovat s pacienty. To že má ordinační hodiny od 7:30 a já tam teda jsem v 7:00 , abych odcházel brzo ještě neznamená, že se tak skutečně stane. Několikrát jsem tam seděl od 7:00 a sestřička v 7:35 vyšla říkala "pan doktor tu ještě není, měl akutní případ, už je na cestě" tak se to opakovalo asi 5x než se pan doktor ráčil dojet (na kole) takže onen případ bude asi to, že si je někde opravoval. Teď nejposlednější zkušenost je ta, že jsem byl na operaci pupeční kýly a tak jsem mu nesl propouštěcí zprávu (tu si vzal ani se do ní nepodíval a řekll, dáme ji do karty!! - v ní bylo, že mě nemocnice předává praktikovi, který mě má napsat přípravek na ředění krve ( nemocnnice mi dala s sebou domů na 3 dny - víkend) ) . Na ránu se ani nepodíval, nemluvě o tom, že se mu moc nechtělo přvazovat mi to, ale poplatky se mu vybírat chce náramně. Největší slabinou pana doktora podle mne je určování diagnóz vážnějšího charakteru, osobně znám 2 pacienty, který léčil na ibalginem a potom se z toho vyklubala rakovina (45) respektive vyhřezlá plotýnka (u 20-ti leté holky). o čekací době ani nemluvím a o tom, že mezi běžné pacienty do čekárny 2,5 x 4m2 si nechá vozit pacienty na vozíku, takže i senioři, kteří mohou jakž takž chodit si musí stoupnout aby tam bylo vůbec k hnutí. Osobně jsem byl svědkem když tam takhle dovezli 3 vozíčkáře. nechápu proč si nevyčlení 1 den jen pro pacienty z ústavu.
Host
MUDr.Petr Sovadina jasně neprokazuje zájem o seniory.Na moji výslovnou žádost o vydání žádanky na RTG mi opakovaně nevyhověl.S jeho přístupem a léčbou jsme jasně nespokojeni.
nejlepsi
Absolutně příjemný , vstřícný . Navíc má skvělou sestřičku . Nemohu si stěžovat .
Asi si na této stránce mnozí pletou juniora a seniora. Ten veselý šprýmař, zkušený, ochotný, vstřícný, co si vždy se vším věděl rady a i nemocného rozesmál - to je otec-senior, který bude mít v září 70 let a už jenom občas zastupuje svého syna nebo snachu. Věčná škoda, že už neordinuje pravidelně, tak mu všichni, co jsme ho měli rádi, přejme alespoň dlouhá léta a pevné zdraví-oni ho potřebují i doktoři. A co se týká juniora a jeho ženy-vždyť oni nejsou vůbec špatní, naopak jsou příjemní i vstřícní, a ty otcovy zkušenosti přece nemohli získat ve škole-to je musí naučit život. Tak buďte, lidi, soudní a trpěliví.Genetický základ tam je, a ostatní přijde.
Arogantni? To mne udivuje, znam jej presne z opacne strany.
Nebudu se zbytečně rozepisovat.Moje hodnocení je: DOPORUČUJI!!!!
Jiří T.
Pan doktor mi vždy vyšel ve všem vstříc a to se týká i ostatních lékařů v této ordinaci. A sestřička je rovněž bezvadná. Když mi něco píchne nebo bere krev ani to necítím!!!
Martina K.
Pan doktor arogantně jen působí. To, že se někdo na celé kolo neusmívá, přece nic neznamená. Ale chodím k němu už pár let a nemůžu si stěžovat. Je fakt, že jsem se ho zpočátku trochu bála, ale nikdy mě neodbyl, vždy pomohl. Teď se k němu zaregistrovala dcera, přešla od dětské lékařky, varovala jsem ji, aby se pana doktora nelekla, že působí jako bručoun, ale není. A dcera je u něj spokojená také.
V ordinaci se střídají tři lékaři, všichni OK, sestřička skvělá. Jedniné, co mi vadí, že čekání v čekárně je tam na dlouho.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně