Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Poliklinika Ravak Jiný

Lékař by měl pomáhat lidem. Hrsti léků s vedlejšími účinky mi nepomáhaly i tak řekl že medikace vyhovuje přijďte za půl roku. Přestal jsem ty léky jíst a nemám chodit vůbec a musím napsat že teď je mi mnohem lépe i můj zdravotní stav se o dost zlepšil.

Z

S panem doktorem jsem velice spokojen.Léčím se u něho od té doby co pracuje na poliklinice.Má velmi dobrý přístup k pacientům a jeho odbornost je též na vysoké úrovni.Zdeněk.

MUDr Šlemenda je velice příjemný člověk a po lékařské stránce-mohu-li tak hodnotit, výborný.

The best!

Vynikající lékař!

Vynikající specialista!!! Jsem jeho stálým pacientem a vždy dokáže udat přesnou diagnózu. Škoda jen, že takových lékařů není více. Díky pane doktore za vaší péči!

Velmi pečlivý a zodpovědný lékař,odborník na svém místě.

Pan doktor ke mně přistuval vždy odborně a odhalil diagnozu, byť se nervů vůbec netýkala, takže mně určitě pomohl, a nešetří na vyšetřeni, pošle pacienta i na speciální vyšetření, když to uzná za vhodné, jinde se pacienti musí i doprošovat. Také má dobré kontakty na Prahu a tím mnohým pomáhá. Myslím že umí spolupracovat a radit se i s jinými odborníky. Toho si cením

X

Pak doktor je možná odborník, ale trošku mi u něj chybí snaha opravdu pomoci. V těhotenství jsem od něj odcházela s tím, že "to musím vydržet, protože se nic dělat nedá", zatímco v Praze problém nebyl a šlo to...

I

VYNIKAJÍCÍ ODBORNÍk, vždy pomůže, nesetkala jsem se s tím, že by určil nesprávnou diagnozu nebo léčbu.