Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
B.K
Pan doktor Petr Skovajsa je vynikající ortoped a moc mu dekuju ze mi dal dokupy koleno. Byla jsem s ním velice spokojená a všem můžu jen doporučit.!!!!
Martina Linhartová
Do ordinace k panu doktorovi jsem přišla s nálezem na bederní páteři a bolestmi páteře. Panu doktorovi jsem předala veškeré nálezy a vyšetření z CT a rentgeny, bohužel se ani neobtěžoval si to přečíst. Dostala jsem mydokainovou injekci a pokud to nepřejde, tak se mám objednat na neurologii. Nevím, ale takto si komunikace lékař- pacient opravdu nepředstavuji. Asi si myslel, zase záda a simulantka, ale nestála jsem mu ani za to, aby se podíval na můj rentgen zad, který jsem mu nesla na CD? Nebo na výsledky CT, které byly sice 3 roky staré, ale už tenkrát tam byl nález. Čekala jsem, že mě minimálně opět pošle na nějaké vyšetření, aby měl výsledky aktuální. Za mě teda MUDr. Skovajsa velké zklamání. Za 4 minuty jsem byla z ordinace venku. Já se tedy k němu již rozhodně neobjednám, žádný zájem o pacienta tedy neprojevil.
J.D
Pan doktor mi moc pomohl, podrobně mě informoval o mé situaci jak před zákrokem, tak po zákroku. Se samotnou operací i veškerými pooperačními kontrolami jsem byl také naprosto spokojený.
Lucie Senkowicz
Chtěla bych poděkovat panu dr.Skovajsovi,personálu na operačním sále za super přístup a podporu,sestrám na dospavacim pokoji a na lůžkové oddělení. Opravdu super ,lidský přístup všechno o.k.Moc děkuji
Luci
S panem doktorem jsem velice spokojená.Operoval mě již 2x a můžu říct,že pokaždé podal pěkný výkon.!A hlavně nás ani jednou neodbyl.!Považuju ho za skvělého ortopeda :)
Ing. Jaroslav Vrabec
Pan doktor mi operoval ramenní klouby celkem 3x a myslím, že mi jeho umění zachránilo pohyblivost kloubů, Vždy mi celou problematiku podrobně vysvětlil, postupy, možné následky vzhledem k mému věku a opotřebení kloubů (sportováním). Vždy to dopadlo dobře. Chová se vstřícně, přátelsky, povzbudivě. Na personál si nemohu stěžovat, pouze na stravu, ale ta se snad již zlepšila....
Ůraz LCA v pravém koleni při fotbale, následně utržený meniskus.
2006 - operace předních křížových vazů v pravém koleni - návrat ke sportu
2008 - operace utrženého menisku ve stejném koleni - návrat ke sportu v rekreační podobě
Naprosto profesionální přístup a odborné objasnění postupu a důvodů léčby.
Výsledek nikterak uspokojivý - volné vazy v operovaném koleni, stejně tak objektivní pocit nejistoty zmiňovaného kloubu a občasné bolesti, nicméně vše možná v souvislosti s podceněním RHB a snahou o co nejrychlejší návrat na hřiště.
Každopádně pana doktora můžu jen doporučit.
Jmenuji se Lenka Venclíková a jsem z Jaroměře.Ráda bych se vyjádřila k panu dr. Skovajsovi. Nebudu hodnotit namocnici Náchod, konkrétně ortopedické oddělení. To by byla katastrofa-absence lampiček na čtení,strava....
Ale co se týká pana doktora Skovajsi - odborník na slovo vzatý. Mám od něho plastiku vazu v levém koleni-naprostá spokojenost,koleno funguje ,jak kdybych s ním nikdy nic neměla. Nyní jdu s druhým kolenem, panu doktorovi věřím. Mám možnost jít na operaci do Krajské nemocnice v Pardubicích,kde jse pracovala,ale volím pana doktora Skovajsu!
naprostá spokojenost!!!!