Husova 2796, Žatec

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Ostatní služby

Umístění: jiné místo Jiný

Vynikající lékař a odborník. Hned poprvé co sem vešla do ordinace sem cítila velkou důvěru a instinkt se nemýlil,též sestřička je sympatická a šikovná. Žižková, Hauserová

Pana doktora a jeho sestřičku v ordinaci Beback mohu jen doporučit. Měl jsem přetržený přední křížový vaz a oba menisky. Po shlédnutí zprávy z magnetické rezonance ortopedem v Kadani jsem opravdu myslel na nejhorší. Působilo to dojmem, že pan doktor mé všechny nálezy vidí prvně v životě. Následovala návštěva u pana doktora Šizlinga. Už jen přijetí v ordinaci a přítomnost blízké osoby u vyšetření byla pro mě velmi podstatná. Následně mi bylo mé zranění detailně vysvětleno a ukázáno nejen z magnetické rezonance, ale i z nějaké doktorské knihy, zřejmě pro lepší pochopení jednotlivých problémů. Byl domluven termín na operaci a veškeré související pokyny, jak mám do operace fungovat. Od pana doktora jsem odcházel, jak kdybych si zakouřil trávu, vysmátej a spokojenej a hlavně uklidněn. Plastika a artroskopie byla provedena najednou, za 5 dnů jsem byl z nemocnice propuštěn. 3 dny po operaci byly opravdu pekelný i přes velké množství prášků a injekcí. Ovšem toto asi bylo zaviněno tím, že jsem koleno neměl plně dohojené po úrazu. Rehabilitace v Berouně je spíše symbolická, aspoň co se týkalo motodlahy, rehabilitační sestra byla skvělá. Zhruba po deseti dnech přišlo na vyndání stehů, což jsem ani nějak výrazně nepocítil (děkuji sestři :-)) U pana doktora jsem byl poté asi 3x na kontrole. Setkal jsem se opravdu s kapacitou a s profesionálním přístupem. Po dvou měsících od operace jsem se vrátil zpět do práce, chodím a funguju tak, jako předtím. Zátěž co se týče sportovních výkonů nevykonavam defakto žádnou, pouze při rehabilitacích,ještě se pořád o koleno bojím, nicméně věřím, že i toto časem odbourám a budu naplno fungovat jako dříve. Takže ještě jednou, děkuji pane doktore!

Bohužel nemám dobrou zkušenost. Pan doktor je milý a fajn člověk, ale operoval mi koleno a nedopadlo to dobře. Nevím, jestli ho můžu označit za dobrého lékaře, když si při artroskopii kolene nevšiml 15cm cysty plné kloubního maziva a zničené chrupavky, ke které se maz nedostal. Musela jsem podstoupit druhou operaci, protože první byla úplně zbytečná, ale tentokrát jsem volila lékaře v Praze, kolenáře. Pan dr. Šizlink by se asi měl držet jen ramen.

Maximální spokojenost. Mám potíže s levým ramenem(rotátor) a pan doktor mi vždy pomohl. Kéž by bylo více takových lékařů. A navíc je pan doktor i empatik a to není vždy pravidlem. Doporučuji k návštěvě.

Nejlepší z nejlepších!!!! Doporučuji všem. Pan doktor má ruce od Boha :-) Je to profík na svém místě!

Děkuji panu doktorovi Šizlingovi za jeho profesionální a lidský přístup a za perfektní provedení mé operace kolene. Je to odborník na svém místě. Vážím si také sestřičky, která svými odbornými znalostmi a organizačními schopnostmi úžasně zvládá přípravu pacientů k vyšetření. A tak panu doktorovi i sestřičce patří můj velký dík. A.Hocká

Zhruba před rokem jsem byl s maminkou(73 let) doporučen k panu doktoru Šizlingovi ohledně operace ramene.Pan doktor na nás udělal velmi dobrý dojem jak po profesionální,tak i po té lidské stránce.Navrhl mamince výměnu ramenního kloubu s čímž jsme souhlasili.Operace se měla provést v Berounské nemocnici,kde jsme i byli na mag.rezonanci a poté opět u pana doktora Šizlinga.Pan doktor nám přislíbil,že se ozve ohledně termínu operace.Asi po půl roce stupňující se bolesti maminka zavolala do ordinace k panu doktorovi,se kterým se přes "neprůstřelnou sestru" nepodařilo spojit ohledně termínu operace a bylo nám pouze doporučeno jiné pracoviště v Praze-Motole.Že prý v nemocnici v Berouně tuto operaci provést nelze.Řekl jsem si,že se mohl ozvat dřív,ale budiž.Jaké však bylo naše překvapení,když nám jiný pan doktor nabídl tu samou operaci v té samé nemocnici a dokonce termínem do 1.měsíce po návštěvě.
Nevím,zda-li je toto vina přímo pana doktora Šizlinga,nebo je jeho arogantní sestry.Tak jako tak,je to jeho ordinace.Jaromír Svoboda-Kladno

Takhle si představuji přístup lékaře k pacientovi. Úžasný přístup, skvělý odborník. Všem doporučuji, Zd. Batíková

Dobrý den ,pan doktor Petr Šizling je podle mého názoru největší kapacita ve svém oboru.Vím o čem mluvím, protože mne několikrát operoval a to, že mohu vůbec pracovat je jen a jen jeho zásluha.Takový přístup,trpělivost a hlavně umění to se jen tak nevidí. Pane doktore, děkuji jménem svým a myslím,že i jménem mnoha jiných spokojených pacientů. Děkuji Karel Čermák Jirkov

V listopadu 2010 mi odoperoval prasklou manžetu rotátoru po neúspěšné půlroční léčbě "zamrzlého ramene" jiným lékařem. Vyhledala jsem ho na základě doporučení, ač jsem z Ústí n.L. Je nejen skvělý operatér s důkladnou následnou péčí, ale i empatický člověk, který dokáže vše pacientovi vysvětlit, poradit. Zachránil mi hybnost ramene, vřelý mu za to dík.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

v únoru 2015 jsem měla úraz kolene, špatně jsem dopadla při přeskoku překážky. Doktoři mi tvrdili, že s tím nic nemám. Nicméně po trvajících problémech, kdy koleno bylo nestabilní a vypadávalo mi, jsem šla v únoru 2016 na ASK kolene. Měla jsem prasklý meniskus, ten mi spravili, ale dále mám ještě utržený přední křížový vaz. Řekli mi, že pokud koleno bude dobré a stabilní plastika nebude nutná. Od operace je to už 7 měsíců, svaly jsem již dostatečně posílila a nestabilita kolene stálé přetrvává. Cítím jak je nestabilní a při sportu mi již několikrát přeskočilo, jakoby koleno vyjelo a zase najelo zpět, poté vždy koleno musím rozchodit. Za poslední tři týdny se mi to stalo 3x. Je mi 17 let a aktivně sportuji. Pan doktor, který mě operoval mi dnes řekl, že aby koleno bylo v pořádku je operace nutná. Přesto bych ale ráda znala názor i někoho jiného, proto se vás na to ptám. Také jsem se dočetla, že pokud bych na plastiku nešla, je možné dřívější opotřebení kloubu a následná artróza a zajímalo by mne, zda je to pravda?
Předem děkuji za Vaši odpověď.

plastika v případě nestability a zejména v tomto věku je indikována

MUDr. Petr Šizling