Odborný lékař chirurgie
Trávnická 2, Prostějov

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Odborný lékař chirurgie chirurgická konzultace

Pan doktor mě velmi mile překvapil svým přístupem, nechoval se arogantně, jak to mají někteří doktoři snad i v popisu práce, vše vysvětlil, cítila jsem se u něj v ordinaci velmi příjemně!

Ochota, vše vysvětlí, po odstranění znaménka není téměř nic vidět...DOPORUČUJI!

Doporučuji, po všech stránkách výborný a profesionální lékař včetně sestřičky.

pan doktor velice milý,ochotný.lidský..vše krásne vysvetlil,Po zákroku není videt ani jizva.Takových doktoru by melo být více....

Vyborný doktor!

Maximalni spokojenost velmi mily a umi to s detmi.

Byla jsem na vyříznutí znaménka a vážně perfektní. Ani to nejde poznat. Pan doktor je velice profesionální, vše vysvětlí, prostě super. Doporučuji.

Je to dobrý lékař, při zákroku mi vše vysvětloval, nechoval se neosobně, byl absolutně taktní. Dělá svou práci opravdu dobře - jak po stránce profesionální, tak po stránce lidské. Jsem naprosto spokojena.

Výborný doktor s profesionálním přístupem, přesto lidský. U mě proběhlo vše tak, jak si představuji a od dobrého doktora očekávám. Představil se, vyslechl, stanovil diagnózu, řešení, vše krásně vysvětlí. Při zákroku se mnou hovořil a popisoval, co právě dělá - včetně dotazů ohledně možné bolesti. Pokud na Vás nepřijde řada v přesně objednaný čas, omluví se. Já osobně doktory ráda nemám, až si někdy myslím, že trpím syndromem bílého pláště, ale u pana doktora Šišmy sem se cítila dobře. Mohu jen doporučit! Jeden z mála doktorů v Prostějově u kterého jsem si byla jistá, že je tu on pro mě a ne já pro něj.

Tomuto panu doktorovi jsem již před několika lety (26.2.2002) poděkovala formou dopisu za skvělé ošetření při operaci slepého střeva. Nedávno ošetřil i mého manžela, který byl rovněž spokojen. Jsem velmi ráda, že se jeho přístup k pacientům nezměnil.Doporučuji.

9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Před měsícem a půl jsem směl nehodu na kole.Vše se zahojilo ,ale levá ruka mě stále trápí.Dopadl jsem celou vahou na dlaň levé ruky.Ještě ten den bylo rpovedeno rtg bez nálezu.Bolest neustupovala,problém třeba otevřít kliku u dveří.Po třech týdnech druhé rtg opět bez nálezu.Ruka stále bolí,zlepšení minimální,nyní ortéza 24/7 asi týden.Pohyb je volný,se zápeštím můžu točit,ale jakmile zatížím lehčí vahou nebo opřu ruku o stul dlaní na stůl a jdu tělem dopředu tak cítím bolest a něco jako pnutí pod zápěstím ktere by mělo křupnout...Tam ta hybnost je opravdu max do jedné třetiny možností..Prosím o radu jak dale postupovat.Děkuji

Dobrý den, pokud je rtg opakovaně negat., bolest dlouhou může přetrvávat i podvrtnutí zápěstí. Je třeba objednat rehabilitaci lékařem který vás ošetřoval nebo praktikem.

MUDr. Petr Šišma

dobry den včera jsem spadl ze štafli na beton a po 4 hodynach me desne začalo bolet zapesti neoteklo celou noc jsem nemohl spat zapestí chladim po ochlazení bolest prejde ale zase se vrati dlan bez problemu mohu sevřít ale z zapestim pohyb je bolestivy. Co mohu delat dal?

Dobrý den, je potřeba zajít na rtg. vyfotit zápěstí a vyloučit zlomeninu. Pokud jste blízko Prostějova, můžete se objednat u nás na chirurgické ambulanci Trávnická, Prostějov. / ve staré poliklinice/.

MUDr. Petr Šišma
Prohlížet všechny odpovědi