Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Vojtěch Hurčík
Pan Sedláček mě velmi překvapil svou profesionalitou. Ačkoliv jsem velmi skeptický k praktickým lékařům, mohu potvrdit, že pan Sedláček je skutečně špičkou a vzorem svého oboru. To vše je podloženo velmi kladnou a opakovanou zkušeností. Jako příklad mohu jmenovat moji návštěvu s neurologickým problémem. S očekáváním pouhého odeslání na neurologickou ambulanci v Prostějově mi pan doktor poskytl neurologické vyšetření "v rámci svých možností" s následným odesláním k neurologovi v Prostějově. K mému překvapení mi pan doktor neurolog provedl identické vyšetření a dospěl k totožné diagnóze. A toto není ojedinělý případ. Nenechte se zmást negativními hodnocení ostatních pacientů, protože pan doktor Sedláček je velmi kvalifikovaný doktor, který vždy skvěle a s ochotou pomůže svým pacientům. Pro pana doktora nejste jen "dalším pacientem", nýbrž lidskou bytostí, která potřebuje pomoc.
K Mudr Sedláčkovi chodím od prvního dne jeho nástupu na obvodˇv Čelechovicích na Hané.Jeho přístup ke mě jako pacientovi byl vždy příkladný,na vysoké odborné úrovni,vždy se 100% výsledkem.Přestože bydlím 7 km od Čelechovic a tudíž musím dojíždět,nevadí mi to,jelikož takového perfektního obvodního bych stěží hledal.Ještě bych se vyjádřil k jeho zdravotní sestře která u něj slouží po celou dobu jeho působení a které všichni pacienti neřeknou jinak,než Liduška.Tato je vzorem lidskosti a pochopení pro trampoty nás paciantů a za to oba zaslouží dík nás všech objektivních pacientů.
Nevím, na co si stále někdo stěžuje. Věc se má takto: kdo je spokojen - nenapíše, nehodnotí, je to tzv. samozřejmé. A nespokojenec musí svůj názor zveřejnit. Je to jako v každé "otevřené" diskuzi, povětšinou negatívní příspěvky převládají nad těmi ostatními. Jistě doktor nemá jen těch "pár" pacientů kteří si stěžují, ostatní, a těch bude velmi mnoho, se navyjádří. Každá taková "anketa" je silně zavádějící.
Roky jsem k tomuto "lékaři"chodila na vyjímečné napsání antibiotik při kašli,se kterými se občas netrefil a já jsem si šla pro vyšetření raději na Orl.Pokoušel se mě 2roky léčit a když už si se mnou nevěděl rady,zeptala jsem se ho,jestli to nemůže být něco vážnějšího,řekl,že je to asi psychické a napsal mi léky na nervy.Po pár týdnech jsem skončila na pohotovosti,kde mi byly zjištěny 2 vážné nemoci.Dodnes se léčím,samozřejmě u jiného praktika a následky mám doživotní,čeká mě operace.Nemám sílu se s někým soudit,ale aspoň touto cestou bych chtěla tomuto pánovi vzkázat,že ve výběru svého povolání více než přestřelil.
taky jsem k němu chodila a nebýt jiného lékaře, tak jsem málem natahla bačkory, měl by se stydět a ordinaci zavřít, tohle není doktor, ale hrobník.