pracovnělékařské služby lékařský dozor praktický lékař pro dospělé školení první pomoci vstupní prohlídky do zaměstnání prstová pletysmografie - chladový vodní testPetr Schleiss - ZnamyLekar.cz!function($_x,_s,id){var js,fjs=$_x.getElementsByTagName(_s)[0];if(!$_x.getElementById(id)){js = $_x.createElement(_s);js.id = id;js.src = "//platform.docplanner.com/js/widget.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","zl-widget-s");

MUDr.Petr Schleiss
Skrétova 47, Plzeň

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Celkové vyšetření

Diagnostické testy

Fyzikální vyšetření

Měření krevního tlaku

Preventivní lékařské prohlídky

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: MUDr.Petr Schleiss • Jiný

Ze setkání s panem dr. jsem velmi rozpačitý, bohužel neudělal na mne nejlepší dojem... Chování bylo spíše nepříjemné, až arogantní. Mému požadavku vyhověl, nicméně již jsem ho opět raději nenavštívil.

Umístění: MUDr.Petr Schleiss • celkové vyšetření

Naprostá spokojenost s přístupem, skvělá sestra,není co vytknout. Brzký termín objednání, po příchodu usměvavá sestra, poté bezproblémové vyšetření s následným výkladem průběhu léčby. Doporučení, jak se chránit proti možným komplikacím při léčbě.