Neurologií v celé šíři se zaměřením na pohybový systém.
Ambulance bolesti ovlivněním bolesti jak u akutních, tak i u chronických bolestí.
Manuální medicina, je komplexní pohled na poruchy pohybového systému, z hlediska diagnostiky a léčby bolestí páteře, hlavy, velkých kloubů končetin, funkčními poruchami celého hybného systému, stavy po úrazech a operacích páteře a končetin.
Akupunkturou, aplikace akupunktury tělové, ušní akupunktury, moxování.
Raindrop technikou, která je účinnou a neinvazivní metodou, která využívá protizánětlivých vlastností několika klíčových esenciálních olejů.
Psychosomatickou medicinou hledání možné příčiny onemocnění ve spolupráci s pacientem.
Rehabilitace
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Rehabilitace
Technika raindrop
Čínská masáž gua sha
Pochvala pana doktora
K panu doktorovi chodím dlouho a vždy mi pomohl s bolestmi zad. K tomu je možné využít jeho rehabilitační tým. Moc děkuji a vřele doporučuji. K panu doktorovi už dnes dochází čas od času celá naše kancelář a mé široké okolí a vždy s pozitivním hodnocením.
E. T.
Pan doktor na mě nepůsobil vůbec důvěryhodně, má neempatické poznámky, ordinace působí divně. Chtěl po mě, abych si sundala tričko, aniž
by to bylo vzhledem k zákroku nutné. Bylo to celé velmi nepříjemné. Kromě toho mě téměř neprohlédnul, nesnažil se pochopit můj problém. Prokřupal mě a konec. Se slovy "teď mi dejte petistovku". Rozhodně jej nedoporučuji.
Josef K.
Tak hned zkraje neprijemna sestra a dohodovani ohledne objednani a platby. Jsem tu kvuli panu doktorovi rikam si, o sestru mi vubec nejde. Jeho pristup je sverazny, ale nebavi me. Nepotrebuju takovou komunikaci, pan doktor ma ega na rozdavani, ale jde mi prece o jeho ruce, rikam si znovu sam sobe. Cely ten proces je divny, neprijemny a krupani mi stejne nepomohlo. Zaplat a sbohem. Nikdy vic.
P.K
Pan doktor mi hodně pomohl s bolestí zad a hlavy. Přátelský a ochotný přístup. Vše dobře vysvětleno.
Jiří X. Doležal
Nastoupil jsem u dr. Rychlíka jako pacient polohové medicíny šest let poté, co jsem se začal léčit v centru tišení bolesti - plotýnky, a rok poté, co jsem na bolest dostal poloviční invalidní důchod. Vyšetřil mne, pak na mně vykonal čtyři "srovnání", kdy se mnou zacloumal, až ve mě praskalo, a mě jako zázrakem úplně přestala bolet záda. Pak mi předepsal rehabilitaci, a mně se najednou skokově zvýšila kvalita života. Chodím rehabilitovat každý týden, den před cvičením už se zase sotva hýbu, ale pak mě za půl hodiny v jeho ordinaci srovnají páteř, a já další týden funguju v podstatě přijatelným způsobem. Péče dr. Rychlíka a rehabilitace u něj znamenala zásadní zlepšení mé nemoci, a já jsem mu přes nabubřelost takového prohlášení mimořádně zavázán. Úleva od silné fyzické bolesti je pomoc, jakou si zdravý člověk neumí představit. Děkuji!
Neomi
Opravdu mi pomohl, stejně tak i reahabilitace, navíc mi vyhovuje jeho personalita :) A samozřejmě cením i lokalitu, každá návštěva je navíc procházka.
Eva S.
Perfektní profesionální péče. Z mé strany naprostá spokojenost s lékařskou péčí pana doktora, služby jsem využila již dvakrář. Děkuji panu doktorovi a pacientům s problémy pohybového aparátu vřele doporučuji.
lenockam
Z předchozích skušenosti v okřesni nemocnici přístup pana doktora byl pro mne obdivuhodný
Jednání po telefonu jak pana doktora tak i sestřičky bylo vstřícní.supr že dá se objednat se na vizitu prez internet.v ten den kdy mne pomohl chtělo se mi před nim kleknout na kolena.moc děkuji
Dominika
Nebyla jsem zde spokojená a to ne protože jsem vždy měla z pana doktora nepříjemný pocit (je velký "bručoun"), nebo proto, že jsem přes objednání čekala i 2 hodiny, ale proto, že mi za mé tři návštevy nedokázal ani trochu pomoct. Pak jsem šla k jinému neurologovi a ten během jedné návštěvy odhadnul co se mnou je a pomohl mne dále diagnostikovat (výhřez ploténky) a následně léčit.
Manuální medicína (prokřupání) které pan doktor praktikuje mi ani jednou nepomohlo- bohužel, ačkoliv věřím, že na jiné potíže to třeba funguje.
Chválím ovšem paní fyzioterapeutku, která je schopná, milá a je vidět že jí na pacientech skutečně záleží.
Ceny jsou ok- 400,- Kč registrace a pak cca. 150 Kč za každou rehabilitaci.
Zuzka
Z návštěvy ordinace pana doktora Rychlíka, jsem byla velmi mile překvapena. Dostala jsem se k němu na doporučení známé,po několikaletém boji s chronickými bolestmi páteře a hlavy. Je to první lékař u kterého jsem se cítila jako lidská bytost a ne jako kus masa ke studii. Díky komplexní péči, které se mi v jeho ordinaci dostalo, můžu fungovat jako normální člověk, a to mluví samo za sebe. Tohoto lékaře velmi ráda doporučuji :)
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze