Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hrůza. Arogance atd......, jak tady všechny píšete.
Pár peněz ze mě také vytahal a když mně to ,,docvaklo,, a na další proceduru za 8000 korun českých jsem nedorazila, tak mi druhý den zavolal, vynadal mi a okamžitě si musím s ním sjednat nový termín. Položila jsem mu telefon. Ta procedura mně ve Vinohradské nemocnici stála 60kč.
Je co ještě dodat?
Tohoto lékaře navštěvuji více jak 17 let a s jeho péčí jsem spokojená. Je pečlivý, odpovědný a důsledný.
Nepomlouvejte meho dedecka. Na to ze byl homosexual a absolutne se stitil zen se k vam choval nejlepe jak to slo. Neumite si ani predstavit, jaky odpor mu delalo sahat na vas a presto to delal. Je ho skoda.
Musím říct, že mi není ani drobet líto pokud už není mezi námi, jelikož tento doktor mi tak ublížil, že je to neodpustitelné. Nepoznal těhotenství ve 2 a půl měsících a udělala ze mne tu nejhorší na světě a na jeho posudku jsem musela jít naoperaci slepého střeva nebudu popisovat, že z narkozy mne nemohli probudit a jiné, ale o dítě jsem přišla a on mi na to řekl, že to nemohl vědět.....a kdo to měl vědět on mne vyšetřoval. Moji mamince, která má už po přechodu na krvácení naordinoval bylinkový čaj. Jeho metody jsem nikdy nepochopila a ani nechápu kde vlastně vzal diplom. Je to už dávno, ale jsem ráda, že tento doktor už nikdy neudělá takovou zásadní chybu jako u mne.
Pan doktor zemřel na rakovinu (aspoň tak mi to řekli v poliklinice). Pro ty, kdo mají obavy, jestli mu nejak neublížily, jen informace, že nepříjemný a chamtivý byl odjakživa - odešla jsem od něj před cca 10 lety a nelituju toho.
Nikomu smrt nepřeju, ale napsat škoda dobrého člověka bych o něm nemohla.
pacientka
Včera jsem si chtěla vyzvednout kartu, protože jsem si již našla novou gynekoložku a zjistila jsem, že pan doktor zemřel. Jen doufám, že všechny naše příspěvky mu k tomu nepřispěly. Asi až teď chápu, proč byl v poslední době takový....
Pán doktor je naozaj originál, myslím, že podobný by sa ťažko hľadal. Musím súhlasiť zo všetkým, čo tu bolo už napísané. Len s tým rozdieľom, že mňa jeho vyšetrovanie nebolelo a že sestra je podľa môjho názoru veľmi milá a vôbec nechápem, prečo tam u neho pracuje. Názory pána doktora sú fakt zaujímavé, ale s empatickým prístupom k pacientkám nenajú nič spoločné. Pán doktor sa veľmi rád počúva, dokáže viesť 20 min. prednášku na tému, čo považuje za dôležitú. Skúste však s ním nesúhlasiť, to je nepríjemný až neslušný. Chodila som k nemu počas prvého tehotenstva a stačilo. Našla som si iného lekára.
Nájsť si ho však nebolo vôbec jednoduché. Po skúsenosti môžem doporučiť, ak už sa k tomu rozhodnete a začnete obvolávať ordinácie, či majú ešte voľno, nepýtajte sa sestry. Tá vam vždy povie(aspoň mne sa to stalo) že nové pacientky neberú. Skúte sa hneš nakontaktovať priamo na toho nového doktora. Tam som vysvetlila,ako sa veci majú a hneď sme sa dohodli na návšteve s tým, že keď sa budem objednávať u sestry mám povedať, že som s Dr. už hovorila a že ma môže zaregistrovať.
Všetkým prajem veľa šťastia a doporučujem, choďte k inému.
Souhlasím s celkem zvláštním přístupem ke mě, jako pacientce. Nedivím se předchozím zkušenostem pisatelek. Pan doktor mluví tichým hlasem, nedívá se do očí a jeho hl. pohled směřuje na počítač, do karty či ven z okna. Co se týče platby- za nitroděložní tělísko (mám zavedenou "mirénu"), částka byla několik tisíc a ani po 3 letech jsem od něj nedostala stvrzenku. Je pravdou, že finance p. doktora velmi zajímají. Ovzduší je nepříjemné, čekací doba dlouhá a vybavení je předpotopní (např. papír na koze potrhaný a evidentně použitý několika předchozími pacientkami)...
K.
Mám úplně stejné zkušenosti jako ostatní. Jsem ráda, že jsem si to mohla přečíst, pomalu jsem brala jeho aroganci za svou chybu-asi jsem nějaká divná. Za svou nemoc si můžu sama. Máte pocit, že ho obtěžujete. Divím se, že si vybral tenhle obor, když ženy (nebo všechny lidi ?)vpodstatě nenávidí. Ordinace sporadicky vybavená-na první pohled se úskostlivě šetří. Nepříjemný pocit. Zajímalo by mě, zda se dělají nějaké kontroly soukromým doktorům u nás. Myslím po odborné stránce, ne z finančáku. Také mě vnucoval nitroděložní tělísko cca za 7000,- Kč, prý to pomáhá proti myomům. Když jsem odmítla byl ještě nepříjemější, protože bojkotuji jeho snahu po léčení. Nevím, ke komu jít, prý mají všichni doktoři nadstav.
Dita
Také pana doktora nedoporučuji, chodila jsem k němu po přestěhování do Prahy, registrovala jsem se u něj, protože jsem to měla v ulici, kde jsem pracovala - aniž jsem věděla, co je zač. Je to opravdu velmi nepříjemný a arogantní člověk. Když jsem byla těhotná, tak mi stále nalézal nějaké "divné výsledky z moči" (v nemocnici, kde jsem pak týden ležela, mi absolutně nic "divného" nenašli). Když jsem ke konci těhotenství k němu přestala chodit úplně, tak nechtěl dát (ani okopírovat)manželovi (poslala jsem ho tam záměrně v domění, že z něj bude mít větší respekt než ze mě) záznamy z karty a byl velice nepříjemný! I sestra se mi jevila jako špatná!NEDOPORUČUJI!!!!
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze