Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
K.
Výborný pan doktor, velmi milý a vše vede k reálnému řešení pacientova problému.
David Adamec
Pan doktor byl skvělý, sestra byla skvělá! Vlídní, otevření a vstřícní, prostě pohoda. Kéž by takto vypadalo celé české zdravotnictví!
Barbora Šimková
Byla jsem u pana doktora už dvakrát, jednou s opakovaným zánětem ucha a teď podruhé kvůli chrápání. Pan doktor i sestřička jsou milí, velice podrobně vysvětlují na co se ptáte. Sice jsem i přes objednání čekala v čekárně asi hodinu, ale ta péče za to stála.
Cením také elektronickou čtečku zdravotní kartičky na chodbě, přes kterou jste v pořadí a oni o vás mají ihned všechny informace v ordinaci.
E. B.
Velmi vstřícný, empatický a příjemný pan doktor, u kterého se necítíte jako "další v pořadí", ale jako pacient, o jehož zdravotní problémy má lékař opravdu zájem.
MM
Dnešní zážitek s mudr Rambouskem byl naprosto otřesný. Kromě toho, že pana doktora evidentně obtěžuje o prázdninách ordinovat, takže se vás hned snaží poslat jinam. Nedáte se, dozvíte se že jste se ho tedy rozhodli naštvat a opravdu vám to spočítá se vším vsudym. S několik týdnů trvající rýmou vás pošle na gastroenterologii, on prý pro vás nemůže více udělat. Nikdy více.
P. J.
Neuvěřitelně vstřícný doktor se zájmem o pacienta, a to jak po stránce uklidnění obav tak se snahou poskytnout nejlepší péči
ML
Pan Rambousek je profík a navíc má spoustu empatie a snaží se dbát i na pacientovu psychiku. Neuvěřitelná vstřícnost a vlídnost.
ES
Nejlepsi pan doktor, u ktereho jsem byla.
Velmi sympaticky a zdvorily!
Vse vysvetlil a pomohl,
bylo videt, ze vi o cem mluvi a vi si rady.
Veronika M.
Velmi děkuji panu doktoru Rambouskovi, velmi ochotný a milý pan doktor, který mi velmi pomohl od bolestí. Obecně návštěva u lékaře bývá velmi stresující, ale s panem doktorem se opravdu není čeho bát! Doporučuji a moc děkuji
Kristine V.
Chodíme za panem doktorem mnoho let. Celá rodina. A jsme moc spokojení. Navíc mi poradil také s dcerou která má vrozené problémy....přestože pan doktor se nevěnuje dětem, nasměroval nás správně a doporučil výborného dětského ORL. Za mně - absolutní spokojenost.
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze