MUDr. Petr Podroužek

Zubař Více

Kontaktní údaje

Praktický zubní lékař
Křižíkova 70, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický zubní lékař • Jiný

S péčí pana doktora a sestřičky jsem nadmíru spokojena, již od roku 2009 dojíždím do Brna z Prahy a nelituji. Mezitím si pan doktor přibral do péče i mé 2 děti, které se k zubaři těší.

I
Umístění: Praktický zubní lékař • Jiný

Vynikající lékař. Zbavil nás strachu ze zubařů. Za jeho 20letou příkladnou péči, za lidský přístup jemu i jeho sestřičce moc děkují manželé Spáčilovi.

Pan doktor je velmi laskavý a vstřícný, vše vysvětlí. Při péči o zuby je pečlivý a trpělivě ošetřuje (upravuje plombu či zub), aby vše bylo perfektní. Škoda, že jsem se k němu nepřihlásila dříve, bývalá paní zubařka byla pečlivá poněkud méně, měl se mnou pak dost práce...
Chodíme k němu celá rodina, zvládá výborně i práci s dětmi. Jsem strašně ráda, že ho máme. :))
Také sestřička je vždy milá, ochotná, i po telefonu si najde čas poradit, objednat... Když byla dcera malá a chodila se mnou (nemáme hlídací babičky), tak si ji vzala k sobě, když mě pan doktor ošetřoval, povídala jí třeba o tom, jak mě pan doktor ošetřuje nebo jí půjčila nějaké hračky. Prostě úžasná! :)

S panem doktorem maximální spokojenost. Jsem z těch pacientů, co zubaře vyhledávají jen v nejnutnějších případech a pan doktor, jakoby to tušil. Vše nejprve vysvětlí, nabídne možnosti řešení, nikam nespěchá, je velice příjemný a vždy milý. V čekárně jsem nečekala nikdy déle jak 5 minut. Navštěvuji jej již několik let a nikdy nezklamal. Tímto chci poděkovat za veškerou péči.

I

Zubaře se bojím a po mnoha nepříjemných zkušenostech s jinými zubaři jsem zjistil, že k panu doktorovi chodím velice rád :o))) Vládne zde profesionalita a pohoda.

E

Mohu se už jen připojit k té chvále, která se tu na pana doktora pěje. Milý, vstřícný, pečlivý. Sestřička je také příjemná. Tato ordinace je něco jako zázrak. Kéž by takových bylo víc. Děkujeme.

K panu doktorovi chodím 4 roky a jse s ním maximalne spokojena ,vše mi vysvětli a vyzařuje z neho klid a pohoda .Ma zlaté ruce .Zdenka

Naprosto profesionální a bezkonkurenční přístup, velice příjemné jednání včetně sestřičky. Pan doktor vše podrobně vysvětlí, vyřeší každý problém :-). Konečně jsem našla perfektního zubaře, který ví, co má dělat. Už jej nikdy nevyměním :D.

Naprosto profesionální, bezkonkureční přístup, velice příjemný doktor včetně sestřičky. Po svých zkušenostech a problémech jsem konečně našla perfektního zubaře, který přesně ví, co má dělat :-)))). Už ho nikdy nevyměním :-)). Opravdu jsem moc spokojená.

K panu doktorovi chodíme celá rodina od jeho nástupu do praxe. Po naší předchozí lékařce měl s námi dost práce dát vše do pořádku. Jsme s ním všichni velmi spokojeni. Má citlivý přístup k pacientovi, je odborník na svém místě, prostě nej...