Tohoto pana doktora si velmi vážím, mockrát mi pomohl a hlavně jde s dobou a nebojí se používat i nové léčebné metody. Krom toho, že je to odborník, je i jako člověk velice příjemný.
Štefan Václavík
Každý by měl vědět kdy má odejít a on nebyl na svém místě ani dříve jednal podle potřeb vedení a podle známosti a simpatií.Mám s ním velmi špatné skušenosti,jense falešně usmívá a skutek nikde. Ani tato nová doba jej nezměnila.Nedoporučuji.
Ivana
vynikající nejen doktor,ale i psycholog!!!!!!
velmi ochotný,svojí odbornost si stále zdokonaluje, má velice kvalifikovanou zdravotní sestru. V případě nutnosti ochotněě udělá návštěvu u pacienta. Ordinace je nadprůměrné urovni,přístup do budovy a ordinace má zajištěn bezbariovým nájezdem.Když má plánovanou nepřítomnost vždy to včas oznámí na dveře čekárny, to samé dělá i sestra.Jsme velice zpokojení, manželé Weissovi
svědomitý,ochotný,poctivý,starý praktik který se nebojí nového
Již více jak třicet let je mým ošetřujícím lékařem a po celou tuto dobu přistupuje ke své činnosti odpovědně
pacoška
nic nenechá náhodě a vše si pěkně v klíííídku promyslí, pohoda jazz. ne,jako na běžícím pásu, ale někdy je to teda fakt doba :). mě pomohl a poradil vždy.
Matušková Milada
Jsem s nim velice spokojena. Věnuje se pacientům velmi dobře!
D.
také ho mám ráda i když mi chvíli trvalo si zvyknout na jeho lehké tempo, ale aspon mu nic neuteče :) ! nenechal nic náhodě, díky.
spokojený pacient
eso v oboru