Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Michaela
Nejlepší pan doktor, jakého jsem kdy měla! Odborně, lidsky, profesionálně... Díky pečlivé práci odhalil příčinu mých problémů (rozhozená štítná žláza). Zajímá se komplexně - i o to, co s gastroenterologií (zdánlivě) nesouvisí. Opravdu se stará a zajímá. Jsem moc ráda, že můžu být mezi jeho pacienty! Tímto mu moc děkuju!
Vendy N.
Skvělý profesionální přístup. Člověk má pocit, že je tu pan doktor jen pro něj. Diagnostikoval, vysvětlil a uklidnil. Rovněž sestřička profesionální, milý přístup. Cítím se v dobrých rukou.
Daniel Přib
Fantastický pan doktor! Ke všem vlastnostem, které by správný lékař měl mít přidá notnou dávku vlídnosti a empatie, takže i z nepříjemného vyšetření člověk odchází s hřejivým pocitem u srdce. Moc děkuji.
Tereza Pokorná
Pan doktor Pěkný 100% patří k nejhodnějším, nejmilejším a nejlepším doktorům se kterýma jsem se setkala. Pan doktor se vážně zajímá a je zkrátka skvělý. Usměvavý, pozitivní, snaží se pomoct, jak to jen jde a ulehčit co nejvíce nepříjemné situace. Doporučuji!
Mili Holušová
Vstřícný přístup pana doktora zmírnil mé lehké obavy z neznámého vyšetření. Vše proběhlo rychle a bez komplikací.Pan doktor je velmi zkušený a zručný, a to bylo z průběhu celé procedury jasné. Pokud to bude zase někdy nutné, vyhledám opět jeho.
Jana J.
Tak tento lékař je opravdu Pan Doktor. Ještě nikdy jsem se nesetkala s tak báječným přístupem, pochopením a trpělivostí. A že jsem těch lékařů za poslední 4 roky poznala dost. Tomuto lékaři 100% věřím a můžu s ním probrat vše. Nikdy nemám nejmenší pocit, že by spěchal kvůli dalším čekajícím pacientům a stejně vše stihne. Je to profesionál na svém místě a asi svou profesi bere opravdu jako poslání. Kéž by takových lékařů bylo víc... Mohu jedině doporučit!
Alča D.
Skvělý doktor. Už dlouho jsem se nesetkala s tak citlivým a příjemným přístupem k pacientovi. Před, v průběhu i po vyšetření trpělivě vysvětloval, co bude, díky němu se i nepříjemné vyšetření dá přežít bez psychické újmy. Když jsem se během Gastroskopie začala dávit, místo aby kritizoval, tak mě se sestřičkou nenásilně uklidnili a pak dokonce pochválili, že jsem to zvládla, když bylo po všem. To se jen tak nevidí! Panu doktorovi i sestřičce moc děkuji a všem pacientům doporučuji!
František T.
Skvělý lékař specialistaI s empatickým přístupem k pacientovi.I z komplikovaného vyšetření u Dr.Pěkného zůstává velmi příjemný pocit.
JJ
K doktoru Petru Pěknému jsem se dostala náhodou před asi pěti lety. Jeho jednání s pacientem je laskavé při vzácně trpělivém odborném vyšetření. Nikdy jsem neměla pocit, že spěchá aby mohl vzít dalšího pacienta, i když nás v čekárně byla řada. Osobně se postaral, abych dostala dočasně nedostupné testy a další vyšetření. Jsem mu velmi vděčná za jeho péči.
Pan doktor Pěkný je skvělý lékař. Měla jsem velké štěstí, že jsem se k němu dostala. Po 4 měsících přehazování od jednoho doktora k druhému a střídavých pobytech v různých nemocnicích a na různých odděleních při vážných problémech to byl právě on, kdo mi dokázal pomoci. Ihned vymezil okruh chodob, které by to mohly být a zařídil (přednostně) všechna vyšetření. I když je velmi zaneprázdněn, vždy je u něj pacient na 1. místě.
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gastroenterologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze