Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jan R.
Otřesné chování a sestra arogantní až to bolí. Vyloženě nedoporučuji!!
P. Lexa
Nesetkal jsem se nikdy s lékařem který byl tak arogantní a neochotný někoho ošetřit, při akutní bolesti zad.
p.ludviks
Pana dr Pátka jsem poznal 4.2.2014, den před operací utržené šlachy rotátorové manžety pravého ramena. (Ruptury supraspinátu) Jednání bylo příjemné, snad to nebylo tím, že jsem výrazně starší – 65. Druhý den mi po operaci vysvětlil, že to bylo totálně utržené a musel to pořádně prošít. Ruka se dobře zahojila. Díky poctivé rehabilitaci a následnému posilování po půl roce zatím zvednu 4kg, ale věřím, že to bude lepší. Panu doktorovi děkuji. Petr, Úpice
Pavlína
U pana doktora jsem byla s mou 6ti týdenní holčičkou na ultrazvuku kyčlí a chováním pana doktora jsem byla tak trochu šokovaná- nechápu, jak se může k pacientům chovat tak arogantně, ironicky, netaktně...už dlouho jsem se nesetkala s tak nepříjemným člověkem. Nedokážu posoudit, jaký je to lékař, ale jeho chování značně ovlivnilo můj názor na jeho osobu...
Tereza
Odbornost pana doktora nedokážu posoudit, myslím, že to bude OK. Ale jeho vystupování je opravdu nepříjemné. Má nevhodné a ironické poznámky k věcem, které nesouvisejí se zdravotním problémem, člověk si tam připadá jako na vytýkacím pohovoru. Stalo se mi to několikrát, takže to nebylo "špatným dnem". Je možné, že to pan doktor nedělá ve zlém úmyslu - prostě si myslí, že společensky konverzuje. Ocenila bych více vlídnosti, empatie a prosté slušnosti.