Prim. MUDr. Petr Pachman působí jako plastický chirurg na klinice MEDICOM Clinic v Brně od roku 2013 a od roku 2019 zastává i funkci primáře. Od roku 2007 získával zkušenosti v oboru plastické chirurgie v mnoha státních nemocnicích i na soukromých klinikách, kde provedl více než 10 000 zákroků na poli estetické chirurgie. Zúčastnil se rovněž řady prestižních stáží a kongresů v České republice i zahraničí – například v USA, Francii, Nizozemí či Monaku.

Liposukce

Modelace prsou

Operace očních víček

Plastická operace břicha

Plastické chirurgie obličeje

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: MEDICOM Clinic zvětšení prsou

U Pana Doktora Pachmana jsem podstoupila Augmentaci prsou a jsem velice spokojená.
Mohu jen doporučit.

B
Umístění: MEDICOM Clinic Modelace prsou a abdominoplastika

Od pana doktora mám prsa krásnější než za mlada a o bříšku ani nemluvím...:)
Těšila jsem se na augmentaci a po konzultaci s panem doktorem jsme se domluvili na modelaci prsou. Prsa jsou krásná a přirozená. Pan doktor vše důkladně vysvětlil a moje veškeré obavy z operací byly ty tam. Pooperační péče úžasná, kdykoli jsem měla nějaký problém, vždycky mi pan doktor odpověděl..:)
Mám zpátky své sebevědomí a to jen díky zlatým ručičkám pana doktora a za to mu velice děkuji...:)

Umístění: MEDICOM Clinic Zvetseni prsou

O zvetseni prsou jsem uvazovala poslednich pet let. Rikala jsem,ze prsa potrebuji jen v lete do plavek a v unoru do satu na ples. Byla na trech konzultacich u ruznych lekaru. Ale duverou v pracoviste vzdy neco otraslo a ja vse zrusila. Pana doktora mi doporucil kolega,ktery svym byvalym pritelkynim nechal prsa u nej delat se slovy - je top a budes spokojena,vi co dela.A dodal -ze srandy-uz bych tam mel mit mnozstevni slevu????.
Prvni konzultace s panem doktorem byla ve znameni prijemne atmosfery,kdy jsem sdelila sve predstavy a rekla i sve predesle zkusenosti. Pristup byl spise pratelsky, ale zaroven velmi profesionalni.
Objednala jsem se do 14 dnu od konzultace,nebot jsem se bala a s rostoucim strachem by odvaha jit do toho slabla.Prisel den D,po konzultaci s anesteziologem,ktery mne ujistil,ze skutecne se nemusim bat a ze je to kratky vykon,jsem dostala Lexaurin.Nasledne mi pan doktor pomeril prsa,zeptal se na velikost zda souhlasi a slo se na to. Po probuzeni na pokoji jsem mela podprsenku,drenaze a pocit tize a unavy.Sestricky kolem nas po operaci litaly jak vcelicky a staraly se o nas znamenite. Druhy den jsem po vytazeni sla domu.Nasledoval poctivy klidovy rezim po dobu 6 tydnu prsa uzamkla v kompresni podprsence.Vysledek je velmi dobry.Bala jsem se,aby prsa nebyla prilis velka.Ale po opadnuti otoku a spravnem usazeni vse je perfektni.A jsem velmi spokojena.
Mela jsem do toho jit driv. Ale tehdy jsem pana doktora neznala.Je velmi dulezite verit lekari a dodrzovat jeho pokyny.

N
Umístění: MEDICOM Clinic plastická operace prsou

Od první konzultace byl pan doktor milý a vstřícný. Všechno vysvětlil, ukázal, velikost implantátů zvolil skvěle. Prsa vypadají krásně přirozeně, tak, jak jsem chtěla. Jizvy se také rychle zahojily a po půl roce od operace už nejsou skoro vůbec vidět. Péče sestřiček po operaci byla také skvělá. Pana doktora určitě doporučuji dalším ženám (či mužlm), je skvělý.

Umístění: MEDICOM Clinic zvětšení prsou

Pan doktor je jednička ve svém oboru.Na operaci jsem se chystala dlouho a hned po prvni konzultaci jsem vedela,ze nechci k nikomu jinemu.Jsem po operaci par mesicu a jizvicky jsou minimalni.S vysledkem jsem maximalne spokojena.Pan doktor mi navratil ztracene sebevedomi a tim mu moc dekuji!A personal celkove byl velmi ochotny.

S panem doktorem jsem se setkala zatím pouze na konzultaci, kde mě velmi překvapil svým vstřícným jednáním. Vše mi do detailů vysvětlil, věnoval mi dostatek času, i když jsem stála s implantáty cca deset minut s jednou velikostí, což nebylo málo! Konzultace byla velmi příjemná a budu se těšit, až se společně setkáme na sále.
V. Nováková, Brno

I
Návštěva ověřená

Vynikající odborník, přesne podrobně vysvětlil zákrok a odpovědel na všechny moje dotazy. Zákrok jsem zatím nepodstoupila, ale když se odhodlám určitě půjdu k panovi doktorovi. Je moc milej a ochotnej.

Od konzultace až po poslední kontrolu vstřícná komunikace, pozitivní ovlivnění původní
(laické) představy o rozsahu zákroku = výborný výsledek, překvapivě krátká rekonva-
lescence...
+Díky absenci rutinní nemocniční odosobněnosti celého týmu nejsou návštěvy tohoto
"podniku" zdrojem stresu:)

U Mudr. Pachmana jsem byla na liposukci břicha. Zákroku jsem se díky němu vůbec nebála, byl velmi profesionální a lidský, vše mi vysvětlil. S výsledkem jsem velmi spokojena. Určitě mohu velmi doporučit!

W

Jsem s panem doktorem spokojen, provedl dobrou práci bez komplikací a hlavně po zákroku vidím dobré výsledky