Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Jan
S panem doktorem sem velmi spokojený operoval mě a po celou dobu léčby mě hlídal velmi spokojeně a na prohlídky chodím jen k němu a spokojenost
Z.K
S panem doktorem Ostruskou mám jen dobré zkušenosti, vnímavý, empatický, vysvětlí vše, profesionální přístup.Opravdu každému doporučuji.
Jitka Ernestová
Výborný lékař s velmi lidským a profesionálním přístupem. Nejprve vše řádně vysvětlil a pak i odvedl perfektní práci. Doteď chodím na kontroly a musím říci, že vždy spokojenost!
Již jsem doporučila i několika svým kamrádkám :-).
Pavla A.
Pro silné bolesti břicha jsem navštívila, i v akutním stavu, několik lékařů, kteří nedokázali stanovit diagnózu. Až tento pan doktor, který mě následně i operoval. Osobně mě po operaci navštěvoval, kontroloval, odpovídal na mé nekonečné otázky... Vzhledem k tomu, jak jsou lékaři vytíženi, si toho vážím o to více. Ráda bych mu ještě jednou moc poděkovala!
Anna H.
Dobrý den pane doktore,
Před týdnem jste mi operoval akutní zánět žlučníku. Chtěl bych Vám touto cestou co nejsrdečněji poděkovat za profesionální výkon a lidský přístup k pacientovi, před i pooperační konzultaci mého zdravotního stavu a přeji Vám hodně sil a úspěchů ve Vaší nelehké práci. Ještě jednou děkuji a s pozdravem Ivan Hudec.
Maria
Moji operaci kýly v pooperační ráně velikosti 8x8 sešil poze ve dvou vrstvách, bez použití síťky,vydrželo to rok a půl a kýla tam byla znovu. Neodvedl dobrou práci a já jsem musela jít na další operaci, ale už se
síťkou, další narkoza. Tydy utíkají peníze ve zdravotnictví.
Stanislava
První návštěva u pana doktora a pocity jen ty nejlepší.Milý,lidský,naslouchal mým problémům a doporučil řešení.Těším se na další návštěvu.Taky mohu vřele doporučit!!!
Dobrý den, zatím nemohu hodnotit práci pana doktora,ale hodnotím jeho přístup k pacientovi. Vše mi vysvětlil, denně po operaci za mnou chodil na oddělení, což u ostatních lékařů nebylo samozřejmostí. Je to velice milý, obětavý a citlivý člověk. Jeho lidský a citlivý přístup k pacientovi je jedinečný.Při odchodu mi nabídl, že se něj mohu v případě nutnosti další léčby, nebo komplikací obrátit. Při operaci se snažil o její estetické provedení, za což mu děkuji. Pana doktora můžu doporučit.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě