Miloš M.
Velmi příjemný a vstřícný pan doktor i paní sestřička. Po prvním zavolání a sdělení obtíží jsem byl ještě ten den pozván k návštěvě a ošetření. Velká spokojenost. Ošetření provedeno pečlivě a bezbolestně.
smolma
Dlouhé roky jsem navštěvovala pana doktora Petra Nového na pravidelných půlročních kontrolách, a byla spokojená za kontrolu chrupu a šťastná, že mám zuby v pořádku. Mé zděšení bylo, když jsem díky stěhování
změnila ošetřujícího zubního lékaře a ihned mi diagnostikoval 12 kazů a dcera, která pravidelně se mnou také navštěvovala lékaře, měla tak rozsáhlé kazy na druhých zubech, že mi doktor ukazoval, jak se kyreta propadá prohnilým zubem, že je ihned musel odvrtat. Tak jak jsem se snažila, aby měla od dětství zdravé zuby bez plomb, tak se do dneška s jejími 7mi velkými výplněmi nemohu vyrovnat, ale jsem vděčná, že je má dnes zachráněné i já a nedošlo k větším zákrokům. Zdá se to neskutečné, ale kazy byly některé akutní tak, že byly konzultovány a řešeny na chirurgii! Na závěr bych napsala: Důvěřuj, ale prověřuj.
el.is
skvělý člověk a lékař. Vysvětlí vše a je velmi precizní. S podobným přístupem se u lékařů setkáte jen zřídka. Chodím k němu moc ráda.
pavel.svenda
Dříve jsem byl u jiného zubaře-hnusné chování a přístup.Přešel jsem s rodinou k Zubaři Petru Novému.Jiného už nechci,je šetrný,má zlaté ručičky.Děkuji Švenda
Martin
Pan doktor je šikovný. Na staré adrese je jakási p. doktorka Hlávková, která je sice také odbornice a má očividně velkou praxi, ale je dosti netaktní. Dneska mi vrtala tvě jedničky a málem jsem vystřelil z křesla.
Lucie Nová
Od října 2013 na nové adrese: Živnostenská 17, Plzeň - Lobzy, 312 00. Web: petr-novy.7x.cz
usurimi
Akorát že už tam nepracuje. Nevíte někdo kde ted ordinuje?
petrakris
zlaté ruce,profík
Martina
Velmi empatický lékař, odborník, který má zlaté ruce. Vše vysvětlí a jeho zákroky nebolí.
První zubař, kterého se nebojím. Vždy velice milý, jemný, ochotný a světe div se, není z těch, u kterých vždy a za vše zaplatíte. Není mnoho takových jako on.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni