Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Lenka z Jbc
Při skoku do výšky mi ruplo v odrazové noze, odkulhala jsem s bolestí hlezenního kloubu. Po týdnu klidu a mazání ketazonem jsem zašla k panu doktorovi - ani mě neposlal na rentgen, řekl, že mám ploché nohy, napsal ortopedické vložky a nařídil kontrolu za 6 týdnů, když se stav nezlepší. Bylo mi tenkrát 14 a byla jsem bezradná, odešla jsem s brekem. Když jsem se konečně dostala k jinému lékaři, nechtěl mi to věřit, pravil, že to nejspíš byla únavová zlomenina, ale po roce se těžko něco pozná. "Díky" panu doktorovi jsem měla 10 let bolesti, protože se to zanedbalo v začátku, a při sportu mě to zlobí stále.
pacientka
Všechno a vždy jenom opichuje,to je celé.Ale co dál, za nějakou dobu je zase problém a tak znova opich.
Jaruš
Po velikych bolestech při chůzi jsem zašla k dr.Novému.Při vyšetřování nejevil žádný zájem.Přesto mě poslal na rentgen.Po jeho prohlédnutí řekl:na turistiku to není,ale na procházky dobrý."Chodit se nedalo.Zašla jsem do nemocnice.Krček zlomený.Operace a už zase chodím.Ještě,že není jediný.
Pepa z JBC
Pan doktor si zřejmě myslí že je někdo a na pacienty kašle z vysoka.chodil sem k němu po úraze s kolenem a celé dva roky mi tvrdil,že to přejde a je to prý jen pohmožděné.Po návštěvě ortopeda v sousedním Liberci mi po dvou vyšetřeních sdělil že mám přetrhané křížové vazy.