Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jiri
Nejvyšší spokojenost, ochotný, vnímavý a zodpovědný lékař. Za tuto cenu akceptuji i delší čekací dobu, ale není to vždy tak hrozné, jak někteří diskutující píší. Když přijdete v pátek před polednem, je čekárna prázdná.
Veronika
Milý pan doktor, ale čekací doby jsou pro člověka, který pracuje v praze a dostane zaplaceno jen to, co si reálně odpracuje, jsou naprosto šílené. I když jsem přišla HODINU před ordinační dobou a přede mnou už tam seděl jeden pán, trvalo jeho ošetření téměř hodinu. Tedy dvě hodiny čistého času jen kvůli zbytečnému potvrzení.
Já jsem tedy s panem doktorem spokojená, vím že když něco člověk potřebuje navíc, musí si říct, ale pan doktor se ničemu nebrání. Potřebovala jsem určitá vyšetření a on mi ochotně vypsal žádanky, vždy vnímá, co člověk říká. Je pravda, že v čekárně strávíte 2-3h, ale tak je to skoro u každého praktického lékaře, krom soukromých....
Vždy jsem byl s jeho péčí spokojen
Je to nelepší a nejcitlivější a nejvnímavější lékař podsluncem, ostatní b si měli z něj vzít příklad
proste nejhorsi neni co dodat
petra.e
velmi osobní přístup ke každému pacientovi, obětavá sestřička, profesionalita, pouze dlouhé čekání je malá chybička
takypacoš
Zásah redakce do hodnocení lékaře jen na podkladě pocitu, že "Obsah komentáře je příliš strohý na nejvyšší hodnocení" je samolibým rozhodnutím provozovatele webu bez jakéhokoliv podkladu a podle všeho dehonestující. Pokud nebude hodnocení vráceno na původní navrženou úroveň, případně úroveň dosaženou nezávislým hlasováním pacientů, požadoval bych vymazání údajů o lékaři z této databáze.
Dr. Navrátil je nejen citlivý a skvělý lékař, ale svým pacientům je i dobrým rádcem a pomocníkem v jejich mnohdy svízelných životních situacích. Hlavní předností dr. Navrátila je i ta skutečnost, že mezi svými pacienty nečiní rozdílů a nebere negativní ohled na jejich sociální postavení.
Dr. Navrátil svoji vysokou mravní hodnotu v minulosti prokázal i svými občanskými postoji, kterými sobě rozhodně neprospěl, zachoval si však tvář, kterou mnozí jiní dávno ztratili.
pacoš
nejlepší praktik
Jirka
Citlivý přístup k pacientům, obětavý, nepřítel kouření