Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Aneta Kostkubová
Mám s panem doktorem výborné zkušenosti. Dcera k němu začala chodit hned po porodu, kdy ji přišel vyšetřit na JIP v Pardubicích. Pak jsme docházeli na pravidelné kontroly a vždy milý, vstřícný a trpělivý. Vše nám podrobně vysvětlil, popsal a mohli jsme se na cokoliv zeptat. Později (kolem 1 roku) začala mít dcera afektivní záchvaty a opět skvělá péče. Udělal další podrobná vyšetření, uklidnil nás. Znám i jiné neurology a nedá se srovnat. Pana doktora jsem doporučila i své kamarádce a také velice spokojená. Neurologové v Chrudimi nejsou na takové úrovni (nemluvím jen o odborné, ale i lidské stránce a ochotě). Takže si radši z Chrudimi zajedu do Pardubic. Doporučuji!
S. Ptackova
Velice milý doktor i sestřička. Náš Tadík tam vždy udělal pěknou scénu. A i přesto pan doktor se k nám choval moc pěkně i sestřička. Po vyšetření mi sám řekl ať si pochovám Tadíka a až když se uklidnil mi vše vysvětlil. Mohla jsem se na cokoliv zeptat. A i kdyz jsme měli jiný problém spíše na jineho doktora tak mi řekl, ze se klidne mrkne a řekne svůj nazor. Opravdu musím pana doktora i setricku vychvalit. Takovy to pristup k malickym detickam a rodicum se jen tak nevidi.
L.C.
Návštěva u tohoto lékaře byla moje poslední , sice mi vysvětlil co a jak ohledně mého dítěte , ale z pohledu zdravotníka bych se takhle já nechovala k pacientům . Nehledě na fakt , že nám s ničím nepomohl , maximálně tak kritikou v ambulantní zprávě
M. V
Pana doktora znám již od roku 2012 kdy nas s nejstarší dcerou k němu poslala obvodní pro brzo zarostlo fontanelu. Udělal vyšetření a objednal do HK na genetiku. Pak jsem se s P. doktorem viděli ( 12/2020) u syna když ležel na jipce pro epi záchvat Druhý den byl syn propuštěn a za dva dny jsme šli na EEG a týden na to k na vyšetření přímo k němu. Nasadil léčbu vysvětlil. Nevadila ani při vyšetření mladší dcera která tam dělala bordel. Za nás respektující lékař...
Sára H.
Byli jsme u pana doktora poprvé a byli jsme nadšeni. I přes fakt, že syn trochu hysterčil a nechtěl při kontrole moc spolupracovat, se pan doktor choval skvěle a trpělivě. Všechno nám podrobně vysvětlil, sdělil nám svůj názor a pozval nás na další kontrolu. Arogantního na jeho chování neshledávám nic, právě naopak. Působí na mě výborným dojmem a věřím mu.
A co se týče sestřičky, tak ta je naprosto božská! Vtipná, ochotná, vstřícná, milá a k dětem se chová naprosto úžasně.
Jednoduše řečeno, jsme naprosto spokojeni.
Výborný lékař a odborník. Docházeli jsme k němu se synem od narození až skoro do tří let. Nikdy nic nepodcenil a vždy nás objednal na další kontrolu. Arogantního jsem ho nikdy nezažila se sestřičkou jsou skvělý tým. S dětmi to umí skvěle. Dokonce, i když syn spadl a měl ošklivou bouli si na nás hned udělal čas abychom nemuseli do nemocnice. Více takových doktorů!
Martina
Dobrý den tak dnes jsem byla na doporučení chirurga poslána ze svím 2 měsíčním synem k pánu doktorovi,byl arogantní a drzí a rovno nám řek že nás nevysetsi a nějaké doporučení od chirurga nebere jen od pediatra. Takže takový přístup ať si strčí za klobouk.Objednali jsme se do Hradce a žádný problém v tom neviděli.
sarahkronusova
velmi milý a ochotný. příjemné vystupování mě po některých komentářích tu velmi překvapilo. nemůžu si na nic stěžovat
pacient
s panem doktorem jsme velmi spokojeni je to odborník na svém místě je ochotný a vždy vám se vším poradí.
upřímnost
Je mi tak trochu divně z těch slov tady! Příjde mi jak kdybych chodila k někomu jinému! Naší malé zjistili epilepsii byli jsme už na EEG, dělali jí odběry a UZ hlavičky a vše měla v pořádku. Byli jsme na magnetické resonanci a tam zjistili že to má prý vrozené a že se to léčit nedá,když se narodila měla na hlavičce dva hematomy a bouličky to se jí vstřebalo a pak to začalo. Teď jsme byli na kontrole a mstím souvisí mé rozpaky nejdřív tak a pak zas tak nevím už co si mám vybrat a jednání pana doktora mě dost odradilo že přejdu asi do Hradce. Tak arogantního člověka jsem dlouho nepotkala připadala jsem si jak naprostá nula. Přišli jsme o 6 min. déle a už nás seřval a neměl čas! Před námi mluvil s nějakou paní a odbyl jí s tím že čas nemá a že když tak dvě minuty a to si ani nestihnou podat ruku a to kdybych se měla rozepsat celou návštěvu tak se tady klaďáci nebudou divit! JÁ JSEM NESPOKOJENÁ A DOST!!!!!!!