Marcela M.
Dobrý den, jel jsem k panu doktorovi st.Moravcovi pro léky ,které beru 15let.Pán doktor po dotazu zjistil ,že mám vpořádku , tlak , váhu stejnou ..Doktor Moravec nechtěl vypsat recept na léky, at si zajedu k odborníkovi.Když jsem se ho zeptal proč mi nechce dat léky ,které beru 15let ,koktal a nechtěl se mnou o tom hovořit.K dr .Moravcovi chodím 2 roky a hned od začátku mě zrazoval a doporučoval, at jdu k jinému doktorovi.Moji zdravotní dokumentaci tak rychle prostudoval ,že si to popletl a tvrdil ,že jsem byl hospitalizován v nemocnici Toto není pravda.S doktorem starším panem Moravcem nejem spokojen a nikdy bych ho nikomu nedoporučil.Piontek
Zdeněk Vovra
Komu se nelíbí , ať jde jinam . Lékaře před ním zajímalo jen co doma chováte a co mu donesete . Mudr . Moravec se staral o moji maminku až do jejího konce . My s manželem k němu chodíme léta a jsme spokojení , protože se snažíme pečovat o své zdraví a nezneužívat naše zdravotnictví . Žádný lékař nemá rád simulanty a ti si potom stěžují .
Klimšová Jiřina
Nemohu si na mojího pána doktora Petra Moravce vůbec stěžovat.
Je to výborný lékař.
K doktorovi Moravcovi chodím opravdu ráda. Je to férovy doktor, který ví, co pacientovi je. Předepíše Vám správné léky, a není pravda jak tady mnozí píšou, že je neférový a že jsou mu pacienti ukradeni. jasně, když někdo simuluje a je tam 5X týdně, tak se potom ani nedivím. Ja sem se svým doktorem nadmíru spokojena a nevyměnila bych ho !!!
Pavla Stará,F-Místek
Skučně doporučuji.Musím panu doktorovi poděkovat za naší babičku,která si ho velmi oblíbila a nikdy na nšj nedala dopustit-byl to prostě JEJÍ DOKTOR,měla k němu důvěru a vážila si ho pro jeho obětavost.Pane doktore děkuji Vám za celou naši rodinu.
vděčný pacient
K panu"D" mám jednu otázku-proč tedy nepřejdete jinam ,když Vám tento lékař nevyhovuje ?.Proč chcete varovat jiné ?Bohudík v dnešní době si každý může vybrat svého lékaře.Pokud chodíte k odborníkům,jak sám uvádíte,požádejte je o "opakovaný recept do další kontroly a nežádejte léky ordinované jedním lékařem po lékaři jiném.Mám mezi známými dosti lékařů a vím,jak to dnes funguje-lékař zodpovídá za léčbu i náklady .Je demokracie a Vy si můžete vybrat lékaře, ale lékař Vás odmítnout nemůže.
Jenda
Možná mnozí posuzují kvalitu zdrav. péče dle toho,co jim lékař" za darmo" a na úkor druhých napíše.Např. "příspěvek na motorové vozidlo","hůlkovné:,vložky,aby
nemuseli v noci na WC podložky do lůžka,aby nemuseli prát.Potom "musí!"doktor správně "sepsat "bezmocnost",aby bylo pro rodinu na dovolenou či nové auto,zateplení baráku apodobně.Další kategorií jsou kverulanti, lempli,simulanti,rentiéři-nebo jak je slušně nazvat.Takto vidí úrověň českého zdravotnictví řada tzv pacientů,kteří budou nadávat na lékaře,ale i zdravotnictví jako takové.
ALE TI,co skutečně jednou byli nemocní nebo jsou nemocní- to vidí zcela jinak.A pan doktor Moravec je lékař,který tyto skupiny rozezná mrknutím jednoho oka-dovede rozeznat simulanty a "lidi vyčůrané" a lidi, kteří jeho pomoc skutečně
potřebují.Doktore držím Vám palce. Jen tak dál
rodina j
Osobně s tímto lékařem mám ty nejlepší zkušenosti už z doby, kdy pracoval jako závodní lékař na šachtě Staříč.Tehdy můj příbuzný prodělal v práci srdeční infarkt a nebýt pana doktora,již by mezi nás nepatřil,Pan doktor podal opravdu skvělou pomoc zdravotnickou,ale po návratu švagra ho psychicky podpořil,když musel na šachtě skončit a přejít do invalid. důchodu.Pan doktor se tehdy zachoval jako profesionál a zároveň i skvělý člověk. Po privatizaci jsme se k němu přeregistrovali a stal se naším skvělým rodin. lékařem až přítelem/včetně naší babičky i dětí/
Z těch žvástů.viz výše-číší snad jen závist, tupost, omezenost a sobeckost některých lidí.
Díky doktore,jen tak dál !!!
Tak tedy tento "snad" lékař, je velmi nepříjemný, k pacientům neochotný a snad neví jak se k nim chovat. Moje rodina k němu taktéž dochází a jeho lékařské závěry jsou velmi nespolehlivé. Plete se do předepsané medikace odborníkům, léky píše s neochotou - jakož ani nezměří TK pacientovi, který se léčí na hypertenzi. Nepatřím již mezi mladé, ale takovou senilitou zatím netrpím, abych nepoznal dobrého lékaře. k Vám co zde píšete samé superlativa, chci jen vzkázat, či Vás varovat: Až půjde do tuhého a bude Vám vážně špatně, tak snad poznáte. já jsem nadmíru nespokojen!!!!!
Abax
Jsem velmi spokojen s přístupem k pacientovi. Pan doktor je vstřícný, chápe potřeby pacienta a ochoten vyjít ve prospěch léčby pacienta v rámci možností. Technicky dobře vybaven a jde to jako na drátku. Doporučuji !