Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Milan Šťáva
Ahoj, za nás doporučuji poohlédnout se po jiném dětském lékaři. Často je dlouhé čekání, ale to se dá pochopit. Ale jak má p. dokotor hodně lidí, je i se sestrou ve stresu a pak to přenášejí na nás, rodiče. Profesně, zřejmě nemám co vytknout. Co je nejhorší je, že při každé návštěvě jsme ve stresu my, rodiče, protože lékař i sestra mají tendenci nejen poučovat rodiče, ale vytýkat jim, že něco dělají špatně. Stalo se mi to často.
Ano, dnes v pátek 19.6. se přiznávám, jsem blbej, a šel jsem s holčičou, které se udělala boule za uchem kousek od štípance od klíštěte, k lékaři, a nekonzultoval jsem to předtím po telefonu, jak má p. doktor přepdepsáno na webu (stále opatření proti Coronaviru). Takže si sypu popel na hlavu, na druhou stranu podezření na respirační onemocnění, a tedy možnou infekci, kterou bychom dále šířili, jsme neměli. Pan doktor mi to začal vytýkat a já už se za ta všechna minulé "příkoří" z jejich strany vůči rodičům neudržel a hlasitě jsem jim řekl svůj názor od podlahy a od plic. Ať je pan doktor důsledný a ohlídá si čekárnu, kde maminka s dětmi tam byl v doprovodu babičky, přitom má psáno na webu, že v době pandemie má být s dítětem jen jeden dospělý.
Ale platí to, že se jako rodiče cítíme být při každé návštěve prostě stísněni, jakou kritiku si zase od lékaře a sestry vyslechneme. Uvažuji těžce o změně. Doufám, že nejsem za exota, ale možná jiní rodiče mají podobné pocity. Dávám dvě hvězdy pouze za odbornost. Šťáva.
....
Pan doktor je úžasný a sestřička taktéž.
Jen bohužel čekání v čekárně 2 hodiny s malým miminkem?! A pokud přijdete do poradny ve dvě hodiny odpoledne, přístroj už vás nevezme a hlásí konec ordinacnich hodin.
Ty poradny by chtěly nejspíš trochu upravit a malé děti opravdu objednávat...
cb-cool
Neskutečně milý nejen doktor,ale i člověk,který je vždy připraven poradit a pomoci.. I na telefonu mimo prac.dobu. Vždy ví,o koho se jedná. Strašně moc nám kdykoli a ochotně pomohl ve spoustě případů.Velice si ho vážíme a jsme za něho rádi. Děkujeme za vše.
KoDy
Pan doktor působí občas trochu chaoticky, ale v principu je odborník, stále se rozvíjí, bez problému je na telefonu kdy potřebujeme a vše vysvětlí - negativa i pozitiva. Problém je také občas i přecpaná čekárna,ale profesně mu lze vytknout asi jen málo...
Nevoralovi :-)
Pan Dr.Mikyška je hlavně velice ale opravdu velice ochotný člověk a především profesionál,jsem moc ráda že oba naši kluci mají tak skvělého lékaře,poradí kdykoliv a za jakých koliv okolností,a to i po telefonu a hlavně i mimo pracovní dobu.Je moc milý k dětem a maminkám vše do podrobna vysvětlí.Neznám lepšího pediatra než je pan doktor Mikyška,samozřejmě i se sestřičkou.Moc děkujeme za jeho vzornou a laskavou péči :-)
Pavlína
Pana Doktora máme moooc rádi...:-)
Velmi příjemný, ochotný, chápavý lékař s mimořádným citem k dětem i jejich maminkám.
Mám téměř devítiletého syna a nyní se nám nerodila holčička.S oběma dětma chodím k Dr.Mikyškovi a jsem tomu velice ráda.Je to nejen ohromný odborník ale i člověk.A pokud si musíme někdy na vyšetření počkat,mi vůbec nevadí,za tu odbornost a pocit že mám děti opravdu pod dobrým dohledem mi to stojí!!!Pan doktor i sestřička dělají vše pro hladký chod ordinace,kterou navštěvuje každý den spousta dětí a jde jim to dobbře.Děkujeme za péči.janaJ
Pan doktor velmi ochotný a vstřícný lékař,bohužel o sestře se to říct nedá,náladová a nepříjemna,člověk má někdy pocit,že obtěžuje.Je zvláštní,že mezi maminkami má své oblíbené,ke kterým je až "medová".Někdy mám pocit,že se snaží být chytřejší než sám pan doktor.
Lada a Olda
Pan doktor Mikyška je ten nejlepší a nejvstřícnější doktor co známe ,všem ho opravdu doporučujeme a jeho sestřičku samozřejmě taky je velmi milá a ochodná.
Přejeme jim jen to nejlepší a stejně spokojené pacienty jako jsme my.Dííky Sadílkovi