Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Ostatní služby
Gynekologická konzultace
Moravcova 261/5, Kroměříž
MUDr. Petr Bozděch
19.11. Neordinujeme
27.11. Neordinujeme
Akutní případy ošetří gyn. ambulance kroměřížské nemocnice.
Děkujeme
Ordinační hodiny:
úterý: 7:30 - 11:00, 12:00 -15:00
středa: 7:30 - 11:00, 12:00 -15:00
čtvrtek: 10:30 - 18:00
*******************************************************************************************************************************
• OBJEDNÁVACÍ SYSTÉM SLOUŽÍ PRO NAŠE JIŽ ZAREGISTROVANÉ KLIENTKY. POKUD MÁTE ZÁJEM SE V NAŠÍ AMBULANCI ZAREGISTROVAT, JE TŘEBA SE S NÁMI TELEFONICKY SPOJIT.
• Objednávky provádíme na „časovky“. Je možné se objednat jak telefonicky, tak přes internet. Je ale nutné počítat s objednací dobou nejméně 14 dní předem.
• Pokud máte akutní problémy, je i v tomto případě třeba se domluvit na nejvhodnějším termínu návštěvy. Určitě najdeme takový termín, samozřejmě nejbližší možný, který bude vyhovovat oběma stranám.
• Jste-li uživatelkou hormonální antikoncepce. Pro recept si můžete napsat na náš email gynekologie.kromeriz@seznam.cz
• Po příchodu do ambulance si, prosím, ochranné návleky na obuv. Svrchník si odložte na věšák u vchodu, zanechejte zde i tašky s nákupy, pokud je máte s sebou. V žádném případě si kabáty a tašky s nákupy nenoste do vyšetřovny. Chráníte tak samy sebe, aby prostředí ordinace bylo co nejvíce sterilní. Na recepci je stále přítomna sestra, takže Vaše odložené věci nejsou bez dozoru.
• Při každé návštěvě Vám rádi nabídneme šálek kávy nebo čaje. Máte možnost využít sprchy a v klidu se na vyšetření připravit. Pokud musíte před vyšetřením čekat, zpříjemněte si čekání třeba sledováním televizního programu.
• Pokud k nám máte důvěru a poskytnete nám při registraci na Vás tel. kontakt, tento využíváme při sdělování výsledků odběrů (odběry negativní, popř. žádost o zavolání a objednání atp.) – nevypisujeme nic konkrétního. Výsledky závažnějších vyšetření (např. biopsie z čípku, výsledek histologie po výkonu či operaci) Vám lékař sděluje telefonicky osobně, popř. se lze dostavit osobně do ambulance.
• Rádi Vás přivítáme v těhotenské poradně i s Vaším partnerem.
• Nabízíme možnost objednat se elektronicky přes známy.lekar.cz.
Budete mít tak možnost objednat se kdykoliv, nejen v průběhu ordinačních hodin naší ambulance. Pokud při tomto typu objednávky uvedete i svůj kontakt na mobilní telefon, systém Vám bude automaticky zdarma připomínat Vaši objednávku. Nadále samozřejmě platí i telefonické objednávání v době ordinačních hodin.
Objednávka přes internet neplatí pro:
- drobné zákroky a výkony,
- zavedení antikoncepčního tělíska.
V těchto případech se prosím telefonicky domluvte se sestrou.
• Jsme k dispozici na telefonu v době ordinačních hodin, při řešení akutních problémů a stavů. Pokud Vás postihnou náhle bolesti, popř. krvácení, můžete s námi komunikovat kdykoliv.
• Přestože objednáváme na „časovky“, může se stát, že někdo z Vás řeší tak závažný problém, že čas, akceptovaným zdravotními pojišťovnami k ošetření jedné klientky není prostě dostačující, a lékař tento doporučený čas „přetáhne“. Velmi Vás prosím o shovívavost; ve stejné situaci se může ocitnout kdokoliv a určitě oceníte, pokud lékař věnuje tolik času na ošetření i Vám.
Uvítáme, pokud se budete ptát a komunikovat s námi, jenom tak můžeme zjistit, jak naše služby stále zkvalitňovat. Zdraví máme všichni ve svých rukách a současný systém ve zdravotnictví je nastaven tak, aby každý jedinec o svoje zdraví pečoval a chorobám se snažil předcházet. Gynekologie je specifickým oborem. Jsme tady pro všechny, kteří mají o svoje zdraví zájem, dispenzarizační a preventivní prohlídky nepovažují za obtěžování. Za spolupráci ovšem nelze považovat případy, kdy se klientky sice objednají, ambulance jim rezervuje časový prostor, a bez zrušení objednávky se opakovaně nedostaví.
Těšíme se na Vás.
Přejeme Vám pěkný den!
EŠ
Byla jsem.u milé a citlive pani doktorky. Jen sestricka by mohla být komunikativnější/milejší.
L.Z
Pan doktor je úžasný, velice pozitivní a empatický, vždy se snaží pomoci, prošla jsem návštěvou mnoha gynekologů a mohu říct, že pan doktor Makárek Bozděch je člověk na svém místě, moc ho doporučuji.
PK
Příjemný pan doktor a paní recepční…Spokojenost s péčí
J.H.
Rychlá, přesná,empatická konzultace, příjemné prostředí, vstřícnost
B.K.
Paní doktorka je velice milá a vše vysvětlí.
Už nyní se těším na další návštěvu u ní
Více takových lékařů!
VP
Skvele, vse v naprostem poradku. Velice mily pan doktor
Andy
Vstřícné a profesionální jednání. Snaha pomoci při řešení problému.
D.K.
Pan doktor je profesionál na svém místě. Milý, empatický, vše ho zajímá, vyšetření probíhá citlivě a s respektem. Skvěle vedena poradna pro rizikové těhotné. Bonusem je skvělá sestřička a žádné čekání. Děkujeme.
R.B.
Vstřícný a profesionální přístup. Doktor dokáže vyslechnout a citlivě vyšetřit.
Svozílkova Marcela
Jsem s paní doktorkou moc spokojená. Je příjemná, trpělivá, pečlivá. Moc děkuji.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Kroměříži
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Kroměříži