Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
J.L.
Výborná zkušenost u pana doktora. Ošetření hemeroidů laserem téměř bez bolesti a výsledek po 6ti týdnech dokonalý - už nemám žádné obtíže, se kterými jsme se trápila několik let. Navíc cena velmi přijatelná proti jiným pracovištím. Děkuji !
A.N.
Příjemný lékař i sestřička, pěkné prostředí, výborná organizace. Vyšetření proběhlo v přesný čas objednání, vše mi bylo jasně vysvětleno. Děkuji.
Vv
Pan doktor je velmi prijemny, nicmene zakrok u me se mu nepovedl. Byl zrejme prilis silny na muj problem. Elektrokoagulací hemo doslo k poruseni nervu a ja trpim jiz nekolik mesicu bolestmi horsimi nez byly predtim. Bohuzel mi tuto metodu nabidl jako super. Nyni se lecim v soukromem zarizeni, bude to beh na dlouhou trat, velmi mi to omezuje zivot. Pan doktor mi s tim pomoci uz neumel. Priste radsi gumicky a jinde.
Ladislava
Pan doktor má k pacientovi profesionální přístup, je velmi vlídný a vstřícný. Vše podrobně vysvětlí. Sestřička je velmi ochotná a příjemná. Takových sester a lékařů by mělo být více.
Jana
Pan Doktor Majtan byl kompetentní, vstřícný a milý. Na řadu jsem přišla tak, jak jsem byla objednaná, bez čekání. I sestřička byla velmi milá. Děkuji !
I.M.
Velká spokojenost s přístupem lékaře, sestry i s rychlosti ošetření, následný zákrok v lokálním umrtvení byl nebolestivý a další den jsem byla schopná již normálně pracovat i fungovat, za což děkuji !
J.S.
Dala jsem na radu kamarádky a podstoupila vyšetření s hemeroidy ,které mě trápily už leta, na poliklnice Bioregeně v Kyjích. Navíc pan doktor byl tak oochotný a vyšetřil mě i s křečovými žilami, které mě taky trápily. Vše proběhlo diskrétně a vyšetření je bezbolestné, takže jsem určitě spokojená !
Jiří F.
S panem doktorem jsem moc spokojený, pomohl mi s vyšetřením tříselné kýly, to proběhlo na poliklinice Bioregeně v Kyjích a poté jsme se domluvili na operaci, kterou provedl v Motole, tam jsem šel hned za 2 dny domů, prakticky bez bolestí, protože byla laparoskopicky, na břiše mám jen 3 malinké jizvičky. Doporučuji !
P.S.
Skvělý ohleduplný lékař. Profesionalita a vřelý přístup během vyšetrení i po operaci. Doporučuji určitě.
Lucka
Pan doktor mi pomohl s odstraněním křečových žil a následně i hemeroidů, vše nejprve vysvětlil, čekací doba v ambulanci na Bioregeně v Kyjích na zákroky byla krátká , výkony prakticky bezbolestné a zatím je vše OK. Za mě velká spokojenost.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze