Stomatologická ordinace
Kyjevská 8, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Dobrý den. Přestože je mi pan doktor nesmírně sympatický jako člověk, musím sem napsat mou zkušenost, která mi dává důvod se domnívat, že není vůbec kompetentní osobou. Přišla jsem s problémem podkaženého zubu. On zub vyvrtal, dal amalgán. Cítila jsem, že pod zubem stále něco je, neboť jsem v ústech občas cítila hnis. Pan doktor to uzavřel, že pod zubem nic není, ale že zub za ním je třeba obrousit a udělat korunku. Korunka byla instalována a vypadala jako obrovský kus moduritu nalepený na zub. Místy neseděla (což může být i mými zuby - to nevím), takže ji pan doktor ještě vyladil a obrousil mi do tohoto kusu moduritu černý flek. Pominu, že kvůli všemu se k panu doktorovi musí chodit velmi často, protože zákroky stíhá asi tak do deseti minut. Nakonec pan doktor chrup označil za zdravý a řekl, ať přijdu za půl roku. Změnila jsem doktora. Onen podkažený zub vyžadoval čištění kanálků, nehledě na to, že pod plombou zůstal kaz. Když viděla sestra korunku, řekla " co to proboha je" a nikdo mi nevěřil, že ji mám v ústech 2 měsíce a ne 10 let (opravdu nepřipomíná zub). Nový zubař mi ji bude sundavat, neboť byl pod ní zanechán kaz. Opět. Krom toho jsem přesvědčená, že i pod tímto zubem bude potřeba provést čistění kanálků. Co je ale nejhorší, v mém "zdravém chrupu" mi nový zubař našel 10 kazů, kterých si pan Majer prostě nevšiml !! Na základě této zkušenosti jsme přehlásili od pana majera rovněž tchýni a doufali, že jsem byla pouze špatným příkladem. Ovšem nikoli. Tchýni našel nový zubař opět asi 5 kazů. Píši sem ve chvíli, kdy už mne přešel nezměrný vztek, který se mnou lomcoval, nicméně opravdu před panem doktorem varuji. Bohužel jako laici nejsme schopni takto neodbornou práci odhalit... rozhodně, i přes sympatičnost pana doktora, nedoporučuji!

Navštěvuji já i manželka již mnoho let a jsem s jeho péčí o nás velmi spokojen - ing.Luděk Handl

I

Pan doktor je výborný lékař, vždy pomůže, vysvětlí, poradí. Vždy jsem měla strach ze zubařů, ale k němu se nebojím. A že je občas nemluvný mi nevadí. Dotazy zodpoví, vše potřebné řekne. Není tam přeci na povídání, ale na léčení. Sestřička má někdy protivnou náladu, ale nejlepší je si toho nevšímat a ona po chvilce roztaje a chová se normálně, i vstřícně. Celá moje rodina je s nimi velice spokojena.

Laskavý a slušný. Šikovné ruce a dobré srdce.

S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti.

Je to ten nejlepší zubař,kterého znám.

příjemný lékař, odborník, sestra velmi milá

v péči pana doktora jsem již 6 let a mám s ním jen dobré zkušenosti. byl tak laskavý, že ošetřil i mého příbuzného, kterému nikde nechtěli vytrhnout komplikovanou osmičku.Tímto děkuji...

velmi dobrý stomatolog, jsem jeho pacientem již déle než 10 let, pracuje s velkým citem, šetrně, provedl mně již několik extrakcí zubů naprosto perfektně, zubní náhrady /protézy/ bezvadně sedí, jsem velmi spokojen, stejně tak i moje manželka. Je sestřička je velice milá a ochotná, tuto ordinaci s plnou odopovědností doporučuji

Skvělý odborník a člověk. Vždy pomůže, vysvětlí... Jsem nadmíru spokojen. Rovněž sestřička je vždy milá. Nemůžu si vůbec stěžovat!!!