Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Petr V.
Jsem spokojen. Ochotný, milý - sestřička také. Jako pacient když mu řeknu vše co mi je, poradí a pomůže, na vyšetření pošle. Je to o vzájemném vztahu.
shelby1980
Ano...příjemný a milý pan doktor je,to je pravda,ale jako lékař nic moc. O každé vyšetření si musím požádat sama,nikdy mě nikam neposlal sám od sebe. To se rovnou můžu léčit sama podle internetu a ještě ušetřím 30kč.
Lenka Š.
Pan doktor Licek je bezpochyby profesionál ,vždy mě i členům rodiny pomohl. Nemám co bych mu vytkla,je to sympatický a příjemný lékař s výborným přístupem k pacientům. Velice si ho vážím.
Milan S.
Hodnotím práci pana doktora Licka i sestřičky velmi dobře . A to nejen odbornou práci a velmi lidský přístup ,a pozornost,ale i organizaci práce.Nesmyslné jsou stížnosti zaujatých pacientů o tom,že lékař ani nevstal od stolu,nebo se s ním nebavil----ano,ale jen proto,že to nebylo třeba !. Každý by měl pochopit,že jedině tak může oblíbený lékař stihnout svou práci,a věnovat se dalším,kteří ho přednostně potřebují.
Učil jsem se psychologii jednání s lidmi,a myslím,že jsem osobnost p. doktora Licka odhadl přesně--na výbornou.
Jarka P.
Jsem s panem doktorem Lickem velmi spokojena,je ochotný a vstřícný . Snaží se zdravotní problémy vyřešit, lidem pomoci.Zdravotní sestra, zastupující jeho manželku je velmi milá a ochotná. Nemohu si stěžovat.
Klára Midlochová
já měla jednou čest na pohotovosti v Přelouči, měla jsem horečky přes 38°C a v krku struhadlo, poslechl mě a napsal atb, bylo to v pátek večer, celý víkend mi přítel musel dělat zábaly a bylo mi ještě hůř, v pondělí jsem šla k obvoďákovi se správou a aby se mnou něco udělal, když viděl co mi napsal tak nadával a musela jsem je okamžitě vysadit, hrozně slabé. Takže ne už nikdy a sousedce zanedbal plotýnku, asi bude muset jít na operaci
Vždy stoprocentně vyhoví a pomůže.
doporučuji tohoto lékaře snaží se pomoci v každé situaci jsem sama svědkem teda pacientem tohoto pana doktora a nemůžu si stěžovat
Velmi dobrý lékař, jsem sním spokojená.
Pana doktora znám řadu let.Dokonce znám i jeho praxi,jakožto vojenského lékaře.Osobně jsem si této jeho práce velmi cenil a vážil,když jsem měl tu možnost a čest s ním spolupracovat.Pán doktor Licek je vynikající lékař,k tomu nemám dále co dodat.