Pan doktor Kutač je nejlepší zubař. Dvě osmičky mi vytrhl během jedné minuty, na mou žádost mi vyhověl a zašil mi to. Fakt super, zbytečně jsem se bála. Jde poznat, že je opravdu odborník. A sestry taky super, super celý personál
P.M
Rychle stručně!Během 2 minut 8 vytrhnuta.Uz se těším na druhou :-)Profesionalita tam je!
Milan
informovanost o zásahu, pečlivost, efektivita. Vybavenost, poradí.
boltman
Pan doktor Kutáč mě překvapil, jako ještě žádný stomatolog, a že jsem jich prošel moc. Čekal jsem trápení na alespoň 50 minut, na které to původně vypadalo, týden dopředu jsem skoro nespal z nervozity po zkušenostech u jiných lékařů a vida - tady jsem seděl snad 5 minut a 3 zuby byly venku a bez nejmenší bolesti. Dvakrát jsem se musel nevěřícně zeptat, jestli je to vážně všechno. Minule to bylo skoro totéž. Takže tady u pana doktora velká
Marie Grafová
MUDr.Petr Kutáč je skvělým lékařem specialistou.Výborným způsobem extrahoval problematický- léčený zub.
Vřele doporučuji.
Lukáš Sehnal
Skvělý lékař i přístup sester. Velmi lidské domácí prostředí, kde jsem se cítil velmi dobře.
Trhání kořene sedmičky proběhlo naprosto bezbolestně, opíchnuto naprosto profesionálně, injekce odléhá již po 2 hodinách, žádné umrtvení jazyka, rtů, nosu, krku....nic. Skvělý a citlivý lékař, jsem rád, že jsou takoví a velmi rád využiji jeho služby znovu.
Andrea Ježková
Odbornik na svem miste, i pri komplikovanem zakroku vyborny vysledek, bez poskozeni sousedniho zubu,prichazim zde s duverou.
Asmo
Pan doktor mi trhal zatím první "osmičku" - bál jsem se jak čert kříže, ale skvělý přístup sestřiček, s kterými byla sranda a velice profesionální a lidský přístup pana doktora, který mi vyloupl zub, aniž bych si toho všimnul si zaslouží jedině nejlepší hodnocení. Jen víc takových lékařů a sester.
D.Staňa