třída Masarykova 30, Broumov
Hledejte v názorech
Vaclav Ajo
Je to výborný lékař.Jsem moc spokojeny že jsem u něho.Jeho sestra je moc milá a příjemná a vždy ochotná pomoci neb poradit.
Jsem rád, že jsem se k panu doktorovi kdysi dostal, neboť vím, že teď má plno. Je to podle mého názoru nejlepší obvodní lékař v Broumově. Vždy milý, korektní a nad ničím nemávne rukou. Jsem s ním více než spokojen.
není co dodat
Hana Nešporová
Je nejlepší diagnostik, kterého znám. Jeho dlouholeté zkušenosti a praxe se pozitivně promítají do jeho práce. Je nejlepší ze všech praktických lékařů .
Rosecká Kateřina
Pana doktora mám velmi ráda. Sice nyní chodím k jinému lékaři, protože jsem se přestěhovala do Prahy, ale na pana doktora ráda vzpomínám. Rozhodně doporučuji, je moc hodný!
z.prajsler@seznam.cz
je to super doktor a hodne mi pomohl
Dáda
Velice chytrý, snaživý, lepšího neznám.A ta jeho sestra - no ta ale není naštěstí předmětem hodnocení.
pac.007
Stále nejlepší v Broumově.Doufejme že ho nezkazí poplatky.Jeho neštěstí je zdravotní sestra.To se jen tak nevidí.....
Hanka
Velmi pomohl mému tatínkovi. Je schopný se vcítit do zdravotních problémů těžce nemocných lidí a snaží se jim ulehčit život a pomoci tam, kde jiní tvrdí, že to nejde. Doporučuji jako rodinného lékaře.
Mája
MŮJ NEJLEPŠÍ PRAKTICKÝ LÉKAŘ.
I když ho nenavštěvuji tak často,vždy mi pomůže.
K jeho zdravotní sestřičce buďte shovívaví,každý máme nějaké mouchy. .-))