Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jaklová
Osobně nenajdu na pana doktora Krykorku jediné špatné slovo. V sedmém měsíci těhotenství bylo potřeba vyndat slepé střevo, dva týdny jsem strávila na gynekologii v Jičíně a bylo o mě postaráno velmi dobře. Vlastně musím pochválit celý tamní tým, lékaře i sestry, prostě všichni do jednoho byli úžasní a velmi příjemní, prokázali velkou profesionalitu, a to jsem je první týden hodně trápila svým skuhráním. Abych byla spravedlivá, musím pochválit i chirurgy, kteří mě chodili kontrolovat i v noci:-) Nebýt jich, tak to dopadlo hodně špatně.
marcela
Velmi prijemny doktror, ale u me se moc veci ohledne nemoci nepodarilo, poslal me na zenskou operaci, pricemz jsem uzivala leky od neho napsane na predpis a bohuzel pred operaci me pan primar Voltr rekl, ze pri teto lecbe nelze operaci uskutecnit, leky se musi minimalne 2-3 mesice vysadit, coz asi pan doktor Krykorka nevedel nebo si neprecetl. Pochybyl, nyni jiz jsem evidovana jinde
Markéta
Perfektní přístup, profesionalita. Od doby co chodím k němu, nemám nepříjemné pocity, když jdu na gynekologii. A jeho sestřička též výborná !
Katka
Velmi dobrý gynekolog
jsem dlouholetá pacientka pana doktora. A vím, že už v nemocnici nejméně rok neslouží. Nepletete si to s Dr Krykorkou mladším? Já jsem velmi spokojená.
Nemůžu si stěžovat, ve všem pomůže a arogantní mi teda rozhodně nepřijde!Moje maminka k němu také chodí a odrodil jí 2 děti a to císařem a vše bez komplikací. Opravdu mohu vřele doporučit.
nejlepší doktor pod sluncem!!!
Hanka K.
Pan doktor je vážně super,nic nezanedbá,dáva na vše dobrý pozor..Chodím k němu s radostí..
Petra K.
Jsem velice spokojená s péčí pana doktora,opravdu si nemohu na nic stěžovat,perfektní komunikace,vztřícnost,moc milé jednání,pečlivost,to se týká i moc milé sestřičky co má pan doktor.Vše se řeší v pohodě a v klidu.Pana doktora mohu ze své zkušenosti jen doporučit.
Romana
velmi solidní, klidní a spolehlivý lékař. Dá se s ním o všem hovořit a se vším pomůže. Velmi milá a ochotná je i jeho asistentka. Ještě jsem se nesetkala nikde s takovou ochotou a příjemným prostředím.Budu se zde registrovat, ač jsem z Prahy.