MUDr. Petr Krčál

Boh. Kašpara 450, Chlumčany

Smetanova 292, Starý Plzenec

Palackého 259, Blovice

Umístění: Ženská ambulance • Jiný

Dobrý den, nepíšu recenze ,tady u Pana Doktora jsem ji napíšu jen krátkými slovy,že jsem nikdy v životě nezažila lepší a příjemnou prohlídku, ještě jsem se nesetkala s tak skvělým přístupem a chováním,ohleduplný gantlaman a Doktor s velkým D..moc Vám a sestřičce děkuji ,že můžu chodit k Vám

R
Umístění: jiné místo • Jiný

Je to lékař od kterého by se měli učit nejen mladí ,ale i starší lékaři jaký má být přístup k pacientům

Umístění: jiné místo • Jiný

Nejlepší gynekolog široko daleko. Vždy pomůže, všechno vysvětlí, často se po sms zeptá na vývoj situace. Je opravdu skvělý, neměnila bych.

Pane doktore,
je mi ctí být již 13 let ve Vaší péči.
Jste dar, jistě nejen pro mne, ale i pro ostatní pacientky.
Velké díky za vše....
Přeji Vám zdravíčko a ať se o nás ještě spousty let tak bezchybně staráte jako doposud.
Přeji Vám spokojené a šťastné pacientky a maminky.
Se srdečným pozdravem. Markéta Hucl

Umístění: Ženská ambulance • Jiný

Pan Krčál je doktor s velkým D, jsem jeho pacientkou 20let a nemůžu si přát lepšího lékaře. Po celá léta milý ,ochotný , vstřícný a usměvavý odborník, od něj se odchází s úsměvem vždy i se špatnou zprávou a to proto že je to naprostý profesionál, jen škoda že takových lékařů není více.Musím zmínit i setřičku která je vždy milá a usměvavá a ochotná poradit.S přáním mnoha milých pacientek a dobrého zdraví J.Č.

Umístění: Ženská ambulance

Take chodim k panu Krčálovi je to nejlepsi pan doktor co kdy byl a ze jsem jich vystridala asi 5. Pomohl mi se vsim s cim sem za nim prisla a obe moje tehotenstvi byli diky nemu pohodove druhe bylo rizikove ale se vsim mi pomohl odpovedel ne vsechny me otazky a dnes mam dva zdrave krasne kluky. Jedine co mi mrzi ze mi neodrodil ani jednoho syna ale za to nemuze mel sluzbu bohuzel ve ctvrtek a malej se narodil v patek a to same bylo s tim druhym. je to dokonalej chlap i doktor ma neco v sobe co jinej nema. A nezapomenu ani na sestricku protoze ta se asi od nej nakazila dobrou naladou a usmevavosti. Ivana

Dnes jsem byla u pana doktora teprve podruhé, ale při odchodu se člověk musí usmívat. Připadá mi, že mu o pacienta opravdu jde a nejste u něj jen kus masa na běžícím páse. K panu doktoru jsem přišla s mimoděložním těhotenstvím a když mě poslal do špitálu, napsal i několik sms jak se daří a jestli je vše v pořádku. Dokonce mi doporučil i čaj na otěhotnění báby Kamenické (o kterém jsem sice věděla, ale i toto mě u běžného lékaře jako je on, velmi mile potěšilo).
V čekárně sice posedíte celkem dlouho, ale mě to za to stojí.
Kéž by bylo takových lékařů víc!
Musím také vyzdvihnout i sestřičku pana Krčála. Rovněž milá a ochotná za každé situace.

E

Milé ženy,
ráda bych také napsala chválu na pana doktora Krčála.
Do jeho ordinace už chodim skoro 20 let a za celou dobu se vůbec nezměnil.Vždy přivítá s milým úsměvem a dobrou náladou.Při všech prohlídkách je velmi pečlivý a svědomitý.Dokáže pomoc a poradit.
Je profesionál,má charizma a dar,který se nedá naučit.

Vše bych shrnula takto:
Pan doktor Krčál je doktor s velkým D
Je nejlepší z nejlepších,má srdce na dlani.
Je to poklad mezi doktory,jako Karel Gott mezi zpěváky.Takový zázrak se rodí 1x za 100 let.
Je mi ctí být jeho pacientka.
Smekám a klaním se až k zemi.Slovo DÍK je málo za vše,co pro mně a určitě i jiné pacientky udělal.

Vážený pane doktore,
přeji Vám kolem sebe jen hodné lidi,jako jste Vy,stálý úsměv na tváři a oceán zdraví.
Eva P.

Léčila jsem se s neplodnosti velmi dlouho pan doktor mi moc pomohl a nejen díky němu mám krásnou a zdravou holčičku. musela jsem se přestěhovat ale pan doktor mi stojí za to abych těch 70 km za ním jezdila.Gábina

Tak jsem dnes opet po roce prisla na pravidelnou kontrolu,citila jsem se jako bych se s nasim panem doktorem videla vcera .) stale usmevavy,mily ,proste nas Peta jak mu mezi mymi kamaradkami rikame :),musim ale take zminit jeho pravou ruku sestricku,ktera je odrazem pana doktora,preji jim obema do dalsich let hodne stesti,zdravi a hodne spokojenych pacientek a maminek.