Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Ma V.
Velmi, velmi děkuji za Vaši pomoc, za trpělivost, pochopení, útěchu, za Váš klid, vstřícnost, laskavost. A za Vaše slova. Pamatuji si je, i po těch letech.
N.D.
Přála bych každému člověku, který řeší jakékoliv vnitřní bolesti, aby také mohl jednou odcházet s pocitem, že samozřejmě není na celý život vyhráno, protože práce na sobě je celoživotní záležitostí, ale především s pocitem, že teď už ví, jak na tom.
Právě díky panu Konopáskovi.
Pan Konopásek má ten dar a cit vycítit jádro a příčinu vašich vnitřních bolestí a postupně vás vede a ukazuje vám spoustu možností, jak s tím, co nosíme uvnitř, pracovat.
Je velice empatický, i když někdy kecáte úplné nesmysly. Je to člověk na svém místě a jeho práce dává velký smysl. Přes všechny úzkosti, která vás tíží se naučíte, jak s nimi zacházet, kde je ta příčina, naučíte se být silnější osobností. Možná i začnete podnikat.
Nedá se vlastně slovy popsat, jak moc vám právě tato psychoterapie u pana Konopáska dá, to si musí každý prožít sám a samozřejmě být ochotný otevírat to, co do té doby hluboko spalo.
Ale po těch letech bych chtěla moc poděkovat, že jsem měla tu možnost se s panem Konopáskem setkat a díky našim konzultacím, se tak potkat i sama se sebou. Děkuji.
KK
Pak doktor vnímá, pamatuje si, a dokáže velmi přesně najít jádro věci. Umí říct tu správnou věc, kterou potřebujete slyšet a která vás posune dál. Přišla jsem k němu před rokem v hrozném stavu, a dnes terapii mohu ukončit, protože jsme našli původ mých problémů. Nikdy jsem na tom nebyla tak dobře, jako po roce jeho terapie, i když jsem se svými problémy bojovala celý život. Můžu opravdu jedině doporučit.
SH
Pan doktor Konopásek je výborný psycholog. Je nejen velmi vnímavý a umí naslouchat, co klienta trápí, ale dokáže s klientem hledat příčinu problému, což ne každý psycholog umí a dělá. Mně osobně pomohl v několika těžkých životních situacích. Velmi mu tímto děkuji.
Váš účet byl odstraněn
To, že jsem při hledání terapeuta během náročnějšího období svého života narazil právě na pana Konopáska, vnímám jako velké požehnání. Jeho pochopení a zkušenosti mi pomohly postupně opustit mnohé nefunkční vzorce z dětství a otevřít se svobodnějšímu a tvořivějšímu životu. Byl jsem také překvapený šíří záběru, kdy jsme mohli otevřít všechna témata, od dosti praktických, až po spirituální.
Jiří Ch.
Pan psycholog má svoji práci velmi rád a jeho upřímná snaha pomoci z něho přímo srší. Velmi dobře naslouchá, je empatický a velmi přátelský. Jsou to ohromně důležité charakteristiky pro vytvoření komfortního terapeutického prostředí, díky kterému je snadné se otevřít a svěřit se. Zároveň je dosti zkušený, aby věděl, jak pacientovi může poradit a jak naopak ne.
Vlastimil
Pan doktor je velice empatický. Skutečně lidský a má velkou snahu pomoci. Navštěvoval jsem jej několik měsíců a skutečně mi pomohl, ale samozřejmě snaha musí být na obou stranách. Děkuji!
Ivo
Pana Konopáska mohu jen doporučit, je to velmi milý, přátelský, chápající člověk. Chodil jsem k němu tři roky a terapie mi velmi pomohla, vedla ke změnám, které vnímám jako velmi prospěšné a osvobozující.
Dana
Pan Konopásek je velice vlídný a přátelský, má pochopení a vzbudí ve vás důvěru, takže si nepřipadáte trapně, ani když mluvíte o nepříjemných věcech. Opravdu mi moc pomohl, takže mohu jen doporučit.
Radka V.
K panu Konopáskovi docházím již delší dobu a mohu jen potvrdit to, co již tady bylo zmíněno. Velmi empatický, příjemný a citlivý člověk. Jeho citlivý přístup a pocit, že Vám opravdu naslouchá, ve mě postupně vytvořily hlubší důvěru. A tak jsem nyní s ním schopná rozebírat velmi osobní témata a dostat se ke kořenům svých problémů. Také ho vnímám jako velmi otevřeného člověka, takže se nebojím mluvit zcela otevřeně o věcech/oblastech, které jsou pro pana Konopáska možná i vzdálenější.
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze