Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Ing. Petr Vojtěchovský
Mistr svého “řemesla”. Jsem druhý den! po artoskopii kotníku a místo toho, abych nosil berle 14 dní, téměr normálně chodím. Je to lékař, který má zlaté ruce, je lidský, příjemný a chová se na pohodu. Nedokážu si představit ještě lepší přístup a hlavně výsledek.
henclovalenka
Velice příjemný a lidský přístup.Operoval mé mamince kyčelní kloub-perfektní práce.Děkuji
Skvělý pan doktor i sestřička, příjemný, hodný. Velmi precizní jsem ráda, že jsem se dostala k němu. Všem doporučuji.
Pan doktor Petr Kocián operoval koleno několikrát mému sportovci manželovi a stará se s velkou pečlivostí o jeho zdravotní stav dodnes a o mně se velmi dobře postaral při velkých bolestech v zádech. Je velmi milý, ochotný, příjemný a starostlivý. Je to pro mně: PAN DOKTOR a dávám mu 100%.Přeji Vám pane doktore jen a jen štěstíčko, protože Vy si ho zasloužíte. Manželé Lucka a Radim Součkovi. Ps.: jste nejlepší!!!!!!!!!!
výborný doktor, profík v oboru a v nové ambulanci je to bez čekání
Děkuji moc panu doktorovi za velmi profesionální a hlavně lidský přístup k pacientovi. Mám osobní zkušenost, kdy ošetřoval mou dceru, které hrozila amputace pravého palce na noze. Spolu s perfektním týmem ortopédů z Fifejdské nemocnice zachránili nohu mé tehdy 15 leté dceři, která velmi aktivně sportovala. Dnes po téměř po 1,5 roce od operace dcery můžu velmi kladně hodnotit jejich profesionalitu!!! Moc Vám děkuji za svou dceru. Pavla Kalužová
Nová ambulance s MUDr.Podivinským U staré elektrárny 4, Slezská Ostrava-bez čekání!!!!!!Doporučuji Míla
Velmi doporučuji tohoto mladého schopného lékaře.Velmi pohotový ,obětavý a se vším poradí.
S lékařem jsem spokojená.S ostatním už méně a domnívám se,že nejsem sama.Nejednou jsem byla světkem nářků.V ordinaci není žádné soukromí,dveře mezi čekajícími a vstupem k lékaři neexistují,nemluvně o tom,že pacenti po operacích dolních končetin,musí zdolávat příkré staré schody!
Georgis
Je velmi vstřícný ke svým pacientům. Pár hodin po operaci mě vyhledal na pokoji, aby zjistil, jak se mi daří. Ač laik, na základě jeho chování se domnívám, že je to velmi kvalitní ortoped. Mám s ním velmi dobrou zkušenost.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Ortopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě