Bělení zubů • Od 2 500 Kč
Dentální hygiena • Od 400 Kč
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Petra V.
Výborný lékař. Je jemný, trpělivý a vše opakovaně vysvětlí. Málokdo chodí k zubaři rád, ale tady jsou obavy zbytečné
Doba objednání většinou platí, jen někdy dojde k k minimálnímu zdržení, ale to se nedá nic dělat, když se zákrok u předchozího pacienta protáhne. K dispozici je dostatek míst k sezení.
Musím vyzdvihnout i sestřičky Květu a Helenu, obě jsou profesionálky a velmi milé a příjemné.
Radka
Nejlepší zubař, trpělivý, hodný. Nikdy bych neřekla, že je to možné, ale já i moje děti k němu chodíme rádi. Kéž by bylo takových doktorů víc.
Dagmar Medzvecová
Pan MUDr. Petr Kocek je mladý vstřícný doktor. Oceňuji především jeho přístup k pacientovi, kdy dokáže i naprostému laikovi vysvětlit daný problém a případný zákrok. Vše ochotně zodpoví a nezažila jsem, že by se na nějakého pacienta mračil. V době, kdy jsem docházela do jeho ordinace, mi dokázal napravit a zachránit spoustu zubů, aniž by to výrazně zasáhlo můj rozpočet. Do ničeho Vás nenutí a u všeho sdělí případné plusy i minusy. Z jeho práce je vidět, že se ve svém oboru neustále vzdělává. Kdybych se neodstěhovala, docházím k němu nadále. Být takových zubních lékařů více, lidé by určitě nechodili do ordinací se strachem a o svůj chrup pečovali mnohem víc.
Marek A.
Profesionální zubař s přátelským přístupem, skvělý na děti. Za naší rodinu 100% doporučení a jsme rádi, že můžeme být jeho pacienti.
luckaromanova
Pan doktor Kocek je nejlepší zubař, u kterého jsem kdy byla. Snaží se zachránit zub do poslední chvíle, ceny zákroků nižší než kde jinde. Mohu jen doporučit! Lucie Romanová
juna
Velmi dobrý lékař, naprosto profesionální přístup, příjemná sestřička. Opravdu je třeba vyseknout poklonu. Naprostá spokojenost. Kdyby bylo víc takových lékařů. Děkuji.
Daniel D.
Spokojenost. Vyznává zásadu 2x koukni jednou vrtej:-) Škoda, že podobný přístup neměla i někdejší školní zubařka...
děkuji za skvělé odstranění zubního kamene zoubky mám zase jako nové.zubaře se již nebojím.děkuji moc za pěkný přístup pana doktora k pacientum.všem doporučuji......konečně mladý doktor který ví co dělá
Velmi dobrý mladý lékař. Diagnostikoval mi správně onemocnění. Má pěkné sklápěcí křeslo a umí komunikovat i během zákroku. V ordinaci má čisto a se sestřičkou byla taky spokojenost. Jediné mínus bylo, že se se mnou sekl výtah při odchodu z nemocnice, ale za to snad nemohl. Doporučuji!