MUDr. Petr Klimpl

Kontaktní údaje

Psychoterapeutická praxe

Tišnovská 98, Brno

• I

Pan Klimpl působí velmi chladně, nepříjemně, necitlivě.V průběho obou setkání měl velmi necitlivé až místy arogantní, zjevně hodnotící komentáře k mému vyprávění a mé osobnosti, délal velmi rychlé závěry o tom, jak to v životě mám, jaké emoce cítím k určitým lidem a když jsem mu oponovala, že to tak nevnímám, sundal mne poznámkou, že má předchozí terapie byla zjevně nedostačující, když necítím to, co si pan doktor předtavuje, že bych měla cítit a že to je potřeba na tom "terapeuticky zapracovat". Způsob doptávání se na detaily mého života a následné zacházení s těmito informacemi v průběhu pouhých 2 setkání bylo necitlivé, neempatické, s rigidním pohledem na to, jak se věci mají, co jsem za osobnost, či organizaci osobnosti...Nedoporučila bych pana doktora nikomu jako terapeuta, nanejvýš pro napsání receptu na psychofarmaka.

• Umístění: Psychoterapeutická praxe Jiný

• Je přesně takový psychoterapeut,jaký má být a jakých je u nás bohužel minimum!!
    Já mu mohu jen poděkovat za úžasnou a pro mne neočekávanou pomoc!

• Pro mne v naprosto kritické situaci mi naprosto zásadním způsobem pomohl.Díky jeho velmi citlivému přístupu se můj život, v rámci možností,ubírá normálním směrem.I díky němu mohla má dcera vystudovat vysokou školu.Nikdy na něho nezapomenu. Hanna

• Můžu jen potvrdit předchozí slova chvály. Pan doktor je veliký profesionál a zkušený odborník. Vřele doporučuji.

Zcela jistě nejlepší psychoterapeut široko-daleko.Neni slov kterými by se to dalo popsat, člověk to musí zažít...Bohužel právě díky svým výjimečným kvalitám je totálně vytížen a ťěžko se k němu do péče dostanete.Pokud máte opravdu vážné duševní problémy budu vám držet palce aby se vám to povedlo,jelikož málokdo je schopen vám pomoci lépe.