Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jakub
Nejlepší lékař kterého jsem kdy navštívil. Vždy je upřímný, ochotný a nic nezanedbá. Vřele doporučuji!
Lucie
S panem doktorem jsme byla po první návštěvě velice spokojena. Neléčil jen následky, ale také příčiny. Přístup sestřičky byl velice vstřícný a ochotný. Děkuji oběma.
petra
NAPROSTO JEDINEČNÝ, IDEÁLNÍ lékař. Profesionální, lidský, odborný, vstřícný a přátelský pan doktor, který se vyzná v oboru nejen svém, ale i ostatních. Má široký rozhled a dokáže doporučit širokou škálu odborných lékařů. Chodíme k němu s manželem oba a jsme nesmírně spokojeni. Je vidět, že pana doktora jeho práce baví. Dál se sám vzdělává a udržuje se tak v "up to date" i v jiných oborech. Co se jeho sestřičky týče - nechápu, jak si může výše uvedný pacient tolik ztěžovat. Sestrička je milá, vstřícná a profesionální. Nedokážu si představit, že bychom chodili jinam!!!! VŘELE DOPORUČUJI a pan doktor dostává nakonec palec NAHORU!!! :-) PG.
Jsem již pár let registrována u pana doktora a nemám k němu sebemenší výhrady,dokáže se dobře chovat k pacientovi poradit při sebemenším problému a hlavně dokáže vyšetřit od hlavy k patě,podle mě je to profesionální lékař,kdyby byly všichni takový lékaři tak by to bylo bez chyby.
Velmi dobrý lékař a milý člověk.
Před měsícem jsem byl u pana doktora na implantaci zubů.Práce a přístup pana doktora byl velice profesionální.Co mě však překvapilo byl přístup sestry na recepci.Na dotaz jak mám postupovat v pooperační péči mi pouze vrazila leták do ruky s tím,že si mám vše přečíst.Toto neprofesionální až arogantní chování sestry mě valice zarazilo a myslím si,že to spoustu pacientů odradí a tím poškodí i perfektní práci lékařů a sester v ordinaci.
Pan doktor je super.
Velice doporučuji!!