Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
lenka
Nedoporučuji ! Nechápu jak ho někdo může označit za odborníka. Na psaní receptů dobrej.
Pavel Kozák
Odborník, velmi přesný diagnostik.Jeho ordinace funguje skvěle.Vždy jsem odcházel s pocitem, že pro mé zdraví bylo uděláno z jeho strany maximum. Vždy přesně určil diagnozu, když jiní doktoři byli v koncích.
citón
Spokojenost, doktor na svém místě, vždy udělá maximum pro každého pacienta. Nechápu negativa, které jsou
tady popsané. Možná nemusí vyhovovat každému jako člověk ale doktor je velmi dobrý. A pokud někomu nevyhovuje, může o dveře dál.
Naprostý profesionál, vše velmi ochotně vysvětlí a velmi dobře poradí. Vřele doporučuji.
Máme to štěstí, že náš rodinný praktický lékař je právě MUDr Kadlec.Tvoří se svou manželkou ordinaci, jakou jsme mohli vidět jen v seriálech.Nejenže jsou
sympatičtí, ale tady hodnotíme skutečnou profesionalitu a tu pan doktor má.Na konkrétních případech v naší rodině můžeme dokázat, že si poradil i s případy, které byly dříve léčeny dlouhodobě specialisty a změnou medikace pan doktor dokázal vyléčení nebo alespoň značné zlepšení stavu. Neutišuje jen bolesti, ale snaží se léčit a hledat příčinu vzniku. A to bohužel řada lékařů nedělá. A také proč, protože k tomu je třeba soustavné studium. Navíc je vidět, že ho práce baví. A o tom to je.
naprostá spokojenost, ochotný, dodržuje objednané termíny, pečlivý a vstříný lékař.
Velice příjemný lékař,který má hluboké odborné znalosti a vždy mi pomohl.Mohu všem jen doporučit.
Hodně negativní zkušenosti s tímto panem doktorem.
Ošetření vždy trvá věčnost a diagnóza málokdy správná.
Nechápu, jak někdo může hodnotit pozitivně...
Spolehlivý, odborník jak má byt.