Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Lenka B
Mám zkušenost s léčbou ramene. U ortopeda jsem dostala celkem 4 injekce přímo do ramene, ale moje bolesti se spíše zhoršovaly. Na ultrazvuku ani na rentgenu se nic neukàzalo. Ortoped mi nabidl artroskopii. To jsem odmítla, nechtěla jsem si nechat řezat do ramene. Pak jsem šla na rehabilitace, tyto byly bez efektu. Lékařka na rehabilitaci mě poslala na magnetickou rezonanci, dle výsledků jsem měla utrženou manžetu (asi od svalů nebo šlachy, přesně nevím). Lékařka na rehabilitaci mě řekla že je to k operaci. Ortoped rovněž potvrdil, že je to k operaci. Já jsem se nechtěla nechat řezat, tak jsem hledala jinou možnost. Na doporučení jsem navštívila Dr. Jugase, který mě léčil injekcemi Guna. Z počátku jsem byla skeptická, jedna injekce stála hodně. Po 5. injekci to bylo pořád stejné, jenže já jsem necvičila a to byla chyba. Začala jsem ruku rozcvičovat dle doporučení. Po 10. injekci se ruka zlepšila, pokračovala jsem v rozcvičování. Dnes mám ruku v pořádku a bez operace. Jsem za to ráda.
Michala
Já nebyla spokojená a po zjištění, že druzí také ne píši. Pan doktor si zakládá svoji léčbu na injekcích g u n o u, 1 návštěva aplikace okolo 600,- Kč. Návštěv? Cca 25... Hledání příčiny? Žádné! Jen to odpověď to chce čas... Nebo vyždímat co nejvíc peněz? Nechcete mě poslat po 2mesicich na CT, rehabilitace? Už musím fungovat a nechci platit Nechce...šla jsem jinam a konečně vyšetření. Výsledek CT , magnetické rez -zúžený páteřní kanál... Začala jsem chodit na masáže-daleko víc mi pomohli, efektivnější a udržovací a čeká mě operace, na kterou nespěchám, ale asi mě nemine. Chcete vyhodit peníze? Běžte sem. Nedoporučuji. A bohužel nejsem jediný takto zklamaný člověk.
hyza.m
Pan Jugas je dle mého názoru naprostý profík své profese :) je to už pár let zpátky, ale přišel jsem k němu po odmítnutí na poliklinice a v UH nemocnici, že se s takovým problémem musím objednat (asi formou dobrý den, za tři měsíce ve středu bych se chtěl objednat, protože mě ráno chytnou záda)...Přišel jsem, vzal mě bez problému jako akutního a ano, i já jsem šel do trenek :D ale jak jinak se má podívat na to, kde je problém? myslím si, že vidí pohledem chybu v držení těla a zjistí kde je problém... položil mi ruku na záda a řekl lehnout, tak jsem si lehl a asi po dvou hmatech nebo jak to nazvat jsem odcházel bez bolestí a spokojený...a to jsem fakt přišel skoro po čtyřech.... za mě je to člověk, co svojí práci dělá nejlíp jak umí a mě osobně moc pomohl :)
Michaela
Já musím zase říct, že jsem byla s MUDr. Jugasem nad míru spokojená. Abych popsala situaci. Před týdnem jsem začala pociťovat bolesti v bederní části páteře, tak jsem jela na pohotovost, tam mi dali hloubkový opich, injekci od bolesti, napsali mi Nimesil, bolesti se zlepšily na tři dny. Potom jsem opět skončila na pohotovosti, kde mi doktor řekl, že mám chodit na rehabilitace, pichl mi injekci od bolesti a poslal domů. Dneska ráno jsem nakonec bolestmi v pravé noze nemohla vydržet, jak mi střílela až ke kotníku, že mě musela sestra zavést k mé obvodní lékařce, aby mi už někdo pomohl, protože jsem probrečela celou noc bolestmi. Paní doktorka ihned zaklepala na pana Jugase, jestli by mě nemohl hned vzít, bez problémů a bez jakýchkoliv připomínek mě vzal i přes objednané pacienty, protože viděl, že jsem nemohla ani chodit. Důkladně mě vyšetřil, cokoliv se chystal dělat, o všem mi řekl, kam zrovna sáhne, do jakého bodu, apod. To, že vyšetřuje ve spodním prádle, je naprosto normální, protože chce vidět držení těla a podobně. I když, jak si tady stěžují někteří, že chodí s hlavou a domnívají se, že se asi na ně pan doktor rád dívá ve spodním prádle, je podle mě nesmysl, protože spousta bolestí souvisí i od páteře. Pan doktor našel body, které jsou agresivní, jak on říká, a pichl mi do nich homeopatika, cítila jsem během pěti minut výraznou úlevu. Byla jsem nadmíru spokojená, protože mi nepomohl do této doby nikdo!! A to jsem byla u dvou různých doktorů ve Zlíně...
Alena Sirnicová
Ve Veselí nad Moravou je celkově velmi velmi obtížné najít ,,normálního,, doktora. Dá se říct, že celkově jdu ke všem Veselským doktorům s obrovskou nedůvěrou. Ale opravdu Tento doktor je totální katastrofa. Chodí po ordinaci on i sestřička na boso, poslouchá hlasitou hudbu. Při každé návštěvě komplet všechen oděv pryč kromě kalhotek. Při akutní bolesti krční páteře, kdy jsem měla i horečky jsem se musela svléknout, udělat shyb dopředu do boku, otočit se ... a ani se na to místo bolesti nepodíval, nedal jediný lék ani injekci, já mám fobii z injekcí, ale prosila jsem a brečela , aby mi nějaké injekce dal. Nestalo se, dal mi telefon a adresu na homeopatii do Zlína a řekl mi že mám počítat s tím, že to tam bude hodně drahé asi kolem 7.500,- a poradil mi ať si koupím Nordic wolking za nějakých 15.000,- dokonce mi je ukázal i na počítači, abych věděla jak vypadají. A na závěr mi řekl, že si mám zajít na vycházku do lesa a pořádně se tam vykřičet. Jindy, již dříve mi na moje bolesti doporučil nějakou registraci v sektě, na kterou mně chtěl dokonce vzít svým autem. Myslím si o tomto lékaři, že by se měl jít léčit on sám.
Julie Küschnerová
Konečně lékař, který se snaží najít příčinu nemoci a neléčí jen příznaky. Víc takových kvalitních lékařů!!
Jana F.
Pan doktor by všechno nejraději sváděl na psychiku.Byla jsem u něj poprvé, ještě ani neviděl mé výsledky a již tvrdil, že je to od nervů. Vůbec jej nezajímaly laboratorní výsledky a nazval mně když jsem se slušně ozvala, vy osobo!!Považuji to vůči pacientovi na nepřípustné. Byl arogantní a odešla jsem s brekem.
petr
Chválím, chválím a jen chválím.
Reaguji na negativní názory. Včera jsem byla poprvé na vyšetření s bolestí zad a hlavy. Čekala jsem asi hodinu, to je ale normální u všech lékařů. Nejde odhadnout doba, jakou tam pacienti stráví. To, že člověk musí být ve spodním prádle je snad samozřejmé, jinak by asi lékař nemohl prohlédnout páteř a držení těla. Přístup byl profesionální, protáhl mi ruce, uvolnil záda a dal pár dobrých rad. Žádného "šamanství" jsem si nevšimla a to, jestli poslouchá hudbu nebo na chvíli odjede?? Ono denně poslouchat bolest a problémy druhých a snažit se jim pomoci, je celkem těžký úkol a pokud vám jeho léčení a metody pomáhají, neodsuzujte ho za to, že je taky jenom člověk.
Pan MUDr Jugas je skvely clovek a odbornik,hodne mi pomaha zvladat me potize.Nechapu,ze ho muze někdo tak pomlouvat. Znám ho 20 let a jeste mne nezklamal.Je super,preji mu jen same spokojene pacienty. :-)))