Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Markéta
Nejlepší lékař, se kterým jsem se setkala. Sympaťák s lidským přístupem, hrozně milý a profesionální. Kéž by všichni byli takoví...
T.P.
Pan doktor Jelínek je nejen skvělý doktor, ale i člověk, velký odborník. Pomohl mi i mým známým. Proto jen slova chvály.
LH
Pan doktor Jelinek je skvely a 100% profesional :-) jsem stastna, ze jsem podstoupila operaci prave u nej. Od prvniho setkani jsem mu duverovala a udelala jsem dobre. Moc Vam pane doktore DEKUJI ❤️
K.
Nejlepší PAN DOKTOR!!! Milý, vstřícný, usměvavý, vždy dokáže poradit a jeho optimismus mi vzdy zvedne naladu! Pan doktor mne několikrát operoval. Je velmi dostupný, mohu se na něj kdykoliv spolehnout.. Vždy se k němu ráda vracím..
Vladimír
Naprosto skvělý lékař. Bezbolestně mě vyšetřil. Odcházel jsem plný optimismu z ambulance. Mnohokrát děkuji!!
mara.stefek
Výjimečný člověk, výjimečný doktor. Děkuji
Ochdodek
Tento pan doktor je jeden z nejlepších, který mě kdy ošetřoval. Pan doktor Jelínek je naprosto úžasný. Po odborné stránce je velmi šikovný a vždy mu 100% věřím, že svou práci udělá skvěle. Jeho lidský přístup a humor mi vždy zvednou náladu .Je to velice obětavý a ochotný lékař, který vše zvládne levou zadní !
New_wave
Empatický pan doktor. Netváří se otráveně a naštvaně, i když má náročnou službu. Dokáže s člověkem promluvit - i slova mohou léčit !! a hlavně dokáže člověka povzbudit, i když mu není zrovna nejlépe. Moc děkuji, pane doktore.
Mily a laskavy pan doktor. Profesionalni pristup k pacientovi. Jako jeden z mala s clovekem mluvi tak, ze je mu rozumet. Doporucuji.
Vazeny pane doktore, mhokrst Vam dekuji za peci. Konecne jsem narazila na lekare, ktery dokaźe laikovi vysvetlit co mu je a jaky zakrok jej ceka, vcetne moznych komplikaci. Take mi pribuzni si pochvalovali komunikaci s Vami. Preji Vam hodne stesti ve Vasi budouci praxi.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě