Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Roman Tomášek
U pana doktora jsme byli již po druhé a pan doktor je opravdu velký PAN DOKTOR. Jeho přístup je naprosto skvělý, vše vysvětlí, baví se s vámi jako rovný s rovným. Za mě velká spokojenost a velké poděkování.
A sestřička je také věci milá dáma, usměvavá, velmi vřelá.
S klidným srdcem mohu doporučit pana doktora a kdybych mohl dát deset hvězd tak bych je tam bez váhání dal.
Vendula M.
Pan doktor je člověk na svém místě. Velmi milý, opravdový odborník ve svém oboru, vše ochotně vysvětlí, je trpělivý. Slyšela jsem na něj samou chválu a není divu. Přicházela jsem vyděšená a odcházela s dobrým pocitem. Sestřička také úžasná.
Jana Ládová
Vse uz tu bylo napsano.Velice mily,profesionalni,lidsky pristup pana doktora i sestricky.Mohu jedine doporucit.
italianahani
Byli jsme se synem u pana doktora poprvé a byla jsem velmi mile překvapena. Jak je již psáno níže, pan doktor je milý, usměvavý, laskavý k dětem... Kéž by takových bylo více! Jednoznačně doporučuji.
manunu
Jarka
Příjemný pan doktor, profesionální přístup, milý k dětem i rodičům už dlouho jsem se s tak trpělivým a příjemným lékařem nesetkala. Taktéž sestřička velice příjemná. Mohu všem doporučit.
Martina
Po všech možných vyšetřeních mě v těhotenství čekalo další a to u pana doktora. Vždycky, když jdu někam poprvé mám strach s kým přijdu do kontaktu. Byla jsem strašně mile překvapena, protože pan doktor byl usměvavý, sympatický, podal mi veškeré informace no a když jsem dostala jen dobré zprávy, odcházela jsem s úsměvem a spokojená. Všem doporučuji !!!!
Hanka
U Dr. Jehličky jsem byla na prenatálním vyšetření srdce nenarozené dcery a musím říct, že doktor je to famózní, pečlivý a znalý svého oboru, sestra taky super - příjemná, byla jsem tam i s mamkou a jak jsme vyšly z ordinace, obě jsme se na sebe podívaly a řekly: aaaach. :-) Nejen, že super výsledky, srdíčko v pořádku, ale ta atmosféra, ten klid a pohoda, ta vlídnost...!! No, kéž by byl každý lékař takový. Nejen dobrý doktor, ale i sympoš, to je nevídaná kombinace. Doporučuji 100%!
anonym
Moc hodný člověk a profesionál.Laskavý k pacientům i případnému doprovodu. Sestra je rovněž velmi slušná a příjemná. Oba trpěliví, vše ochotně vysvětlí. Do takové ordinace se chodí hned lépe! Doporučuji všem.
Raicu
Od malicka jezdim s dcerou na vysetreni a nemuzu si stezovat,jsem spokojena,mic dekujeme.
Ja se pridavam k maminka.Jednáni na vybornou, super, prijemny, pekny pan dr.Ma trpelivost a kdyz ji nemaj deti ( jako moje dcera), tak ji jednoduse preobjena.Sestricka je take velice mila....neustale detem zpiva a hraje na zvonkohru.dekujeme, ze jste.