Černý
Ze začátku se mi věnoval pan Jaroslav Petr osobně a vše bylo celkem v pořádku, až na přehnaně drahé ceny plomb. Po čase mě však začal ošetřovat jeho syn a kvalita ošetření šla značně dolu avšak ceny zůstaly stejně drahé. Občas to vypadlo, jako by si mladý pan Petr na mě dělal praxi a tak mám pár nedobře udělaných plomb, které už si nechám raději opravit někde jinde jelikož mi bylo řečeno, že je vše v pořádku. S panem Petrem jsem se tedy rozloučil s tím, že mi jeho služby a ceny nevyhovují.
Navštívil jsem zubní ordinaci pana doktora Petra a jsem velmi spokojen. Měli ke mně velice seriozní přístup. Podstoupil jsem tu řadu zákroků jako trhání plombovaní, broušení korunek a vše proběhlo bezbolestně a v klidu. Po zkušenostech mohu jen doporučit.
gabriela
Jsem pacientkou pana doktora již 17 a neměnila bych ani za nic. Vždy mi vysvětlí, jak bude zákrok probíhat a jaké mohou nastat komplikace. Je vždy trpělivý a pohodový. Ještě se mi nestalo, že bych po ošetření od něj odcházela s nepříjemným pocitem. V poslední době mu ordinaci pomáhá mladý lékař - jeho syn - tak doufám, že ani nebudu muset složitě řešit hledání nového lékaře, až Pan doktor odejde do důchodu.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně